Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 341
Search took 0.10 seconds.
Search: Posts Made By: manyrains
Forum: General Discussion 06-25-2021, 12:03 PM
Replies: 15
Views: 2,832
Posted By manyrains
Re: wireless keyboard with pro-tools on mac

I just started researching this topic today, landed on this thread. I'm wanting to be able to run PT (just for starting/stopping recording) from about 10 feet away from my computer while I'm...
Forum: Pro Tools 2020 05-22-2021, 02:04 PM
Replies: 4
Views: 370
Posted By manyrains
Midi notes not playing back

Yesterday recorded keyboard part on Instrument track. Was playing fine. Later in session MIDI notes are there, no sound. Went ahead and created new instrument track, redid the part, worked fine, a...
Forum: Pro Tools 2020 05-16-2021, 06:50 AM
Replies: 0
Views: 179
Posted By manyrains
PT loses connection to Thunderbolt/Apollo Twin

After upgrading to PT 2020.5.0 I've been getting "PT can't connect to "Apollo Twin Thunderbolt" and causes PT to crash. Sweetwater guy told me to check Avid account to for updates. I went there and...
Forum: Getting Started 12-18-2016, 03:11 PM
Replies: 3
Views: 3,602
Posted By manyrains
What the absolute beginners PT set-up these days?

What's the least expensive, lowest end set-up for me to get my 10 year-old grandaughter so she can start recording herself. I may be overshooting, but 1) she's really got "it" (not just proud grandpa...
Forum: Pro Tools 12 11-25-2016, 10:33 AM
Replies: 0
Views: 2,138
Posted By manyrains
PT crashing when creating separate clip

PT 12.2.1 OS 1010.5
PT crashes when I attempt to edit a separate clip I created in a track. I tested this with another session, and created a new session, doesn't seem to be a problem there. Any...
Forum: Pro Tools 12 11-07-2016, 09:24 AM
Replies: 2
Views: 2,071
Posted By manyrains
Forum: Pro Tools 12 11-07-2016, 08:39 AM
Replies: 2
Views: 2,071
Posted By manyrains
Cant get PT to correct output

I just renewed subscription after it expired; I go through Apollo Twin. Getting "selected device has no output controls" in sound device preferences. Playing through internal speakers. Other sound is...
Forum: macOS 11-06-2016, 10:43 AM
Replies: 1
Views: 3,068
Posted By manyrains
Subscription expired

Just fired up PT to discover subscription e oided the other day. Is there a way to renew online today? I'm not seeing how on avid site. Am I screwed cuz I let it lapse?
Forum: AAX Plug-ins 03-27-2016, 03:36 PM
Replies: 4
Views: 2,502
Posted By manyrains
Re: ilok question

Got em. Thanks!
Forum: AAX Plug-ins 03-27-2016, 02:00 PM
Replies: 4
Views: 2,502
Posted By manyrains
Re: ilok question

Thank you! Found the installers. The download seems to be going slow; I'm hoping it's because it 17 plug ins?
Forum: AAX Plug-ins 03-27-2016, 12:51 PM
Replies: 4
Views: 2,502
Posted By manyrains
ilok question

Don't know where else to ask this question today. Purchased Soundtoys 5 bundle from Sweetwater. Had issue issue with Ilok autorization, Soundtools updated something with my ILok account, or ILok...
Forum: Pro Tools 12 02-22-2016, 04:14 AM
Replies: 3
Views: 2,817
Posted By manyrains
Re: playback delayed

Well , it seems to have resolved itself. I went back in to session I had been working on. Not sure where this fits with the details, but when I worked on it earlier today it was the first time I had...
Forum: Pro Tools 12 02-21-2016, 05:54 PM
Replies: 3
Views: 2,817
Posted By manyrains
Re: playback delayed

I just reread my post, realized I didn't make it clear that audio tracks are also playing back delayed.
Forum: Pro Tools 12 02-21-2016, 04:37 PM
Replies: 3
Views: 2,817
Posted By manyrains
playback delayed

I recently upgraded to PT 12, with new Apollo Twin. Got it up and running without any hitches, haven't used it for a while and opened it up today. Was recording some MIDI keyboard stuff and noticed...
Forum: Virtual Instruments 01-09-2016, 01:09 PM
Replies: 3
Views: 3,706
Posted By manyrains
Re: midi velocity not responding

I've been experimenting, trouble shooting. I've been trying adjusting velocity controls on different tracks, in different session, and with different plugins. I'm finding it to work with some patches...
Forum: Virtual Instruments 12-31-2015, 01:22 PM
Replies: 3
Views: 3,706
Posted By manyrains
midi velocity not responding

I've got 3 tracks with Sampletank for an ochestra section. I've been editing the the volume of the tracks by adjusting midi velocity notes. All of a sudden it's not responding on one of the tracks....
Forum: Pro Tools 12 11-03-2015, 10:34 AM
Replies: 3
Views: 2,664
Posted By manyrains
Forum: Pro Tools 12 11-03-2015, 10:29 AM
Replies: 3
Views: 2,664
Posted By manyrains
Re: instrument track not recording small enough note increments?

What settings do I put? the default settings?
Forum: Pro Tools 12 11-03-2015, 09:29 AM
Replies: 3
Views: 2,664
Posted By manyrains
instrument track not recording small enough note increments?

I intially began a session a couple years ago in PT8. The piano part on instrument track using Mini Grand was funky in that glissandos didn't record all the notes. Like it was set to only pick up...
Forum: AAX Plug-ins 10-30-2015, 06:03 PM
Replies: 2
Views: 2,467
Posted By manyrains
Tring to install Sampletank3

I'm trying to install Sampletank3 and the Total Workstation libraries—SampleTron, Moog, Miroslav, Sonik Synth, and a bunch of Xpansion Pack sounds. I had the guy from Sweetwater helping me, looking...
Forum: Pro Tools 12 10-26-2015, 04:52 AM
Replies: 6
Views: 2,883
Posted By manyrains
New stuff. Sounds better? Or just in my head?

These aren't real important questions—just musing on a positive experience upgrading my system.

I recently bought a new Mac Pro; went from 2.66 duo, 5MB, Leopard to 3.7 quad, 12MB, Yosemite. It...
Forum: Pro Tools 12 10-24-2015, 08:16 PM
Replies: 6
Views: 3,157
Posted By manyrains
Re: Resurrection from 8.0 Old account, new account?

OK, great. Will do tomorrow. Thanks!
Forum: Pro Tools 12 10-24-2015, 07:37 AM
Replies: 6
Views: 3,157
Posted By manyrains
Re: Resurrection from 8.0 Old account, new account?

Thanks for taking the time to respond. I waded through it and bottom line am up and running. I think I opened new iLok acct; old iLok holds only licenses for plug ins that are usesless now (?) .(The...
Forum: Pro Tools 12 10-23-2015, 03:33 PM
Replies: 6
Views: 3,157
Posted By manyrains
Re: Resurrection from 8.0 Old account, new account?

Update: I was able to access my old Avid account. Now am curious about how to even find the iLok account.
Forum: Pro Tools 12 10-23-2015, 02:29 PM
Replies: 6
Views: 3,157
Posted By manyrains
Resurrection from 8.0 Old account, new account?

I started with PT almost 10 years ago. Haven't contacted Digi/Avid as far as anything to do with my account for almost as long. Was on 8.0 with digi002 past several years. Got new Mac a few weeks ago...
Showing results 1 to 25 of 341

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com