Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Acle
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-21-2006, 01:19 PM
Replies: 2
Views: 2,711
Posted By Acle
Re: Driver problems with 002 rack + nuendo problem

yeah i uninstalled the version 7 drivers first of course then tried it. i've found out that i get the same problem with my maudio delta 66....no direct monitoring (unless i pump it thru the control...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-21-2006, 06:33 AM
Replies: 2
Views: 2,711
Posted By Acle
Driver problems with 002 rack + nuendo problem

Hey peeps, hopefully someone can help me with this one!

I've jsut formatted the computer to clear everything up. Before the format i use either the 5.3 or 6.1 drivers for the 002 rack with no...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-06-2004, 03:47 PM
Replies: 12
Views: 4,323
Posted By Acle
Pro tools, digi 002, rewire and drum kit from hell

Hey all,

Just got my digi 002...need some help...

1) Drum Kit from hell superior - how do you set it up in Pro Tools ? The whole rewire thing - i dont get it :s I dont need any other software...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com