Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: proverb18
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-20-2007, 03:00 PM
Replies: 11
Views: 2,880
Posted By proverb18
Re: Any advice before going from 7.0 to 7.3???

I got all of my updates done last night and they went off as smooth as silk, NO PROBLEMS!!!! I love it. Guys, with True image I was unable to burn a drive image to DVD because the file is WAY too...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-19-2007, 05:51 PM
Replies: 11
Views: 2,880
Posted By proverb18
Re: Any advice before going from 7.0 to 7.3???

NICE!!!! that gives me much comfort, I will do that from now on rather than depend on system restore (I am still on a PC for now) thanks for the response.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-19-2007, 05:41 PM
Replies: 11
Views: 2,880
Posted By proverb18
Re: Any advice before going from 7.0 to 7.3???

I was told, (at least with GHOST), that if you put a system image on a different HD that it should be the only thing on said HD, is this true?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-19-2007, 05:34 PM
Replies: 11
Views: 2,880
Posted By proverb18
Re: Any advice before going from 7.0 to 7.3???

I just got True Image and it's gonna be the first thing I install and run I was gonna back up to DVD+R....is that recommended over a seperate HD? I did just purchase 7.3 since 7.4 isn't out yet...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-19-2007, 05:15 PM
Replies: 11
Views: 2,880
Posted By proverb18
Any advice before going from 7.0 to 7.3???

I am getting ready to upgrade to the newest version of both PT AND LIVE 6. Anything I need to know? I remember something about a new PT file format after 7.1, will this affect me? Also anyone had...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-26-2007, 01:31 PM
Replies: 5
Views: 2,619
Posted By proverb18
Re: Blue BlueBird

I also own this mic, it was the first mic I bought when I got serious about recording and needed a mic that would fit my budget and be versitile. I use it mainly for R & B and rap vocals but have...
Forum: Tips & Tricks 09-07-2007, 05:39 PM
Replies: 4
Views: 2,205
Posted By proverb18
Re: Vox processing advice/insight

I agree with EQ before Comp on most elements, again depending on taste and the compressor. For lead Vox I like to use sends for almost all of my effects since it seems to be MUCH more efficient(esp...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-07-2007, 03:43 PM
Replies: 2
Views: 2,817
Posted By proverb18
Re: Duplicate MIDI notes with AXIOM 61 problems

not so much, I am running 7.0 (maybe 7.1?) I will look into that vid more at home, I am at work now......thanks though!

Shawn
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-07-2007, 02:14 PM
Replies: 2
Views: 2,817
Posted By proverb18
Duplicate MIDI notes with AXIOM 61 problems

Hey all,

I was using an older Roland keboard for all of my VI work and decided to upgrade my controller to the AXIOM 61 which btw works and feels great. Ever since switching I will go to record...
Forum: MIDI 09-07-2007, 11:14 AM
Replies: 5
Views: 3,574
Posted By proverb18
Re: Doubled midi notes using M-Audio Keystation Pro 88

I just posted another thread on this same subject before seeing this thread. Ihave a new AXIOM, so maybe it is a M-AUDIO thing. AND I am also using a MIDI HUB(EDIROL). It happens with all my VI's...
Forum: MIDI 09-07-2007, 10:56 AM
Replies: 0
Views: 2,628
Posted By proverb18
Duplicate MIDI notes with AXIOM 61 problems

Hey all,

I was using an older Roland keboard for all of my VI work and decided to upgrade my controller to the AXIOM 61 which btw works and feels great. Ever since switching I will go to record...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-05-2006, 12:44 AM
Replies: 4
Views: 2,067
Posted By proverb18
Re: Delay when recording?

thats what i do and it works fine for me....

Shawn
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-05-2006, 12:41 AM
Replies: 13
Views: 3,397
Posted By proverb18
Re: zero latency solution

....sorry, a friend told me this at my music store when I was looking at a mixer to solve the prob....I am glad he did cause it saved me time and $$$$$!!! continue...

Shawn
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-05-2006, 12:39 AM
Replies: 13
Views: 3,397
Posted By proverb18
Re: zero latency solution

this may be oversimplified but I have never dealt with latency at all and I have an original Mbox. I just mute the channel I am recording to and set the mix knob to taste.....then all you hear is...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-05-2005, 01:32 PM
Replies: 8
Views: 2,888
Posted By proverb18
Re: getting started help, which mic(s) to use?

i am kind of in the same boat as you are with mics so I'll share some of the options I am looking at....I have the original Mbox and right now I use a Rode NT1 for some vocals and accoustic...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-31-2005, 04:37 PM
Replies: 3
Views: 2,529
Posted By proverb18
Re: Preamp to an Mbox

i believe you have to get the "optional" A/D card so you can run S/PDIF in to the M-Box. I am thinking about getting that same pre-amp...how does it sound? Anyways...if you don't have the A/D card...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-26-2005, 09:39 PM
Replies: 5
Views: 2,755
Posted By proverb18
Re: Audio files dissappear when using header finder...

I did that and it still says,"some of the files cannot be found, would you like to re-link?" I do that and 2 files came up but the vocal was gone...the files that came up were still too fast...???
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-26-2005, 09:35 PM
Replies: 5
Views: 2,755
Posted By proverb18
Re: Audio files dissappear when using header finder...

Thanks, I'll try that and see....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-26-2005, 09:25 PM
Replies: 5
Views: 2,755
Posted By proverb18
Re: Audio files dissappear when using header finder...

hey rail...what happens is this: I run the app and change headers as I should I think? Do I change all 4 or just sample rate and bit? Anyways, after it is done I go in to my session to open the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-26-2005, 07:16 PM
Replies: 5
Views: 2,755
Posted By proverb18
Audio files dissappear when using header finder...

I posted a few days ago about my audio playing back faster after recording through the s/pdif from another board. i was told to use rails app "header finder" to fix the sync problem. When I do the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-23-2005, 03:55 PM
Replies: 7
Views: 2,182
Posted By proverb18
Re: Is 6.9 running stable?

My M box came w/6.7 and I upgraded as soon as I got my new computer and the transition was smooth as I could hope for! Everything is working great! Thank You Jesus! Wondering about the cs3 update...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-22-2005, 10:05 PM
Replies: 6
Views: 2,380
Posted By proverb18
Re: Audio seems to have slowed down?

That fixed the one I tracked the other night, but now the tracks I brought in from a friends 8 track BOSS board via the M box digital input are speeding up! this must be what you meant about using an...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-22-2005, 08:38 PM
Replies: 6
Views: 2,380
Posted By proverb18
Re: Audio seems to have slowed down?

sorry, i unpluged the s/pdif cable and all seems to be okay.....for now
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-22-2005, 08:29 PM
Replies: 6
Views: 2,380
Posted By proverb18
Re: Audio seems to have slowed down?

this may sound stupid but how do I check that? i did not use an external sync....thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-22-2005, 06:20 PM
Replies: 6
Views: 2,380
Posted By proverb18
Audio seems to have slowed down?

This is my first post here, I am grateful for all the answers i've already found here to get me up and running! my problem is this: I recorded a session the other night...4 mono guitar tracks, 1...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com