Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: Michael North
Forum: Eleven Rack 02-25-2014, 10:26 AM
Replies: 27
Views: 22,001
Posted By Michael North
Re: Editor - Error Initializing MIDI Engine

Thanks for jumping in ...

I assumed that the USB was being seen as a MIDI I/O as well; it does transmit MIDI to and from the computer ...

I Am using the Rack as the only MIDI I/O for the Mac. ...
Forum: Eleven Rack 02-20-2014, 11:29 AM
Replies: 27
Views: 22,001
Posted By Michael North
Re: Editor - Error Initializing MIDI Engine

Ya ... it seems odd to have a problem with Editor when
the Rack is talking to both Logic and ProTools just fine ...

It's hard to see on the Screen Shot I uploaded;
but the MIDI Studio app shows...
Forum: Eleven Rack 02-20-2014, 09:25 AM
Replies: 27
Views: 22,001
Posted By Michael North
Re: Editor - Error Initializing MIDI Engine

Thanks for trying to help.

1) Yes, I did re-installed the editor.
I even re-download it ... No Joy
also re-download and re-installed the drivers.

Does the Editor create any files in the...
Forum: Eleven Rack 02-19-2014, 02:46 PM
Replies: 27
Views: 22,001
Posted By Michael North
Eleven Rack Editor - Error Initializing MIDI Engine

Bummer ...
Just downloaded the Editor ... and when I try and run it I get ...
"Error Initializing Eleven Rack MIDI Engine"

I've only had it about a week and both audio and midi have been working...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com