Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: zeeman
Forum: Licensing & Accounts 07-23-2021, 05:47 AM
Replies: 15
Views: 1,433
Posted By zeeman
Re: Crossgrade to 2021 and access to older versions?

Ahhh I got it guys. Thanks again for your help

Chris z
Forum: Licensing & Accounts 07-23-2021, 05:44 AM
Replies: 15
Views: 1,433
Posted By zeeman
Re: Crossgrade to 2021 and access to older versions?

This is where it gets confusing to me. My only option is to BUY which I already did. I see that my Sub is active in my Avid Account but in my Ilok Account i am still running the demo. My perpetual...
Forum: Licensing & Accounts 07-22-2021, 06:14 AM
Replies: 15
Views: 1,433
Posted By zeeman
Re: Crossgrade to 2021 and access to older versions?

Hey Will,

I did the crossgrade and everything running really smooth on my rig on 2016.6. I see 2016.6 in my Avid account but in my Ilok account im still running the demo. When Avid says i have to...
Forum: Licensing & Accounts 07-12-2021, 02:25 PM
Replies: 15
Views: 1,433
Posted By zeeman
Re: Crossgrade to 2021 and access to older versions?

Hey Will,

thx for that info, really helpful.

Much appreciated

Chris z
Forum: Licensing & Accounts 07-12-2021, 12:38 PM
Replies: 15
Views: 1,433
Posted By zeeman
Re: Crossgrade to 2021 and access to older versions?

Hey Dave,

Just wanna make sure that if i have problems with 2021 i can go back to what is already working for me.

thx

Chris z
Forum: Licensing & Accounts 07-12-2021, 12:36 PM
Replies: 15
Views: 1,433
Posted By zeeman
Re: Crossgrade to 2021 and access to older versions?

Hey Will,
thx for the quick reply. And yes i know i will have to give up my perpetual but will i still have access to the version i am on now. meaning if 2021.6 gives me problems can i jump back...
Forum: Licensing & Accounts 07-12-2021, 07:35 AM
Replies: 15
Views: 1,433
Posted By zeeman
Crossgrade to 2021 and access to older versions?

Does anybody know, if i upgrade to a subscription plan via Avid's crossgrade which means i have to give up my perpetual license, will i still have access to the version i am running now, in case...
Forum: Pro Tools 12 02-10-2018, 10:02 AM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Re: Waves not showing up/Sample rate not supported

Hmm, seeing some peeps updating a 4.1 machine to High Sierra after a firmware upgrade.

Theres always a way.

Gonna do some research on this.
Not one to mess with things when all is running...
Forum: Pro Tools 12 02-10-2018, 09:55 AM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Re: Waves not showing up/Sample rate not supported

Hey musicman691,

There was some El Capitan updates that i needed(Security updates) installed updates and tried again but a big no go on High Sierra.
Did a quick search and found this info. My...
Forum: Pro Tools 12 02-10-2018, 06:04 AM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Re: Waves not showing up/Sample rate not supported

Nice Dude,
Thanks for that info.

Gonna check it out later today.

thx for taking the time

z
Forum: Pro Tools 12 02-09-2018, 09:43 PM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Re: Waves not showing up/Sample rate not supported

Hey,
Never have a prob with operator error. Kinda always hoping thats the case. And man thats usually the case.
Was just strange that after trashing everything and waves not coming back, that i...
Forum: Pro Tools 12 02-09-2018, 03:42 PM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Re: Waves not showing up/Sample rate not supported

Hey Man,

Yea El Capitan is as far as this machine will go, And really has been pretty smooth.

But i solved it.
Not sure how but.
i changed the PCIE slot.trashed everything. reinstalled all...
Forum: Pro Tools 12 02-09-2018, 06:41 AM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Re: Waves not showing up/Sample rate not supported

Yep trashed Prefs.
It somehow is not seeing the PCIE SSD drive. the drive does not show up in waves Central also.
If i don't hold down shift on PT boot it doesn't even know there are waves plugs to...
Forum: Pro Tools 12 02-09-2018, 06:27 AM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Re: Waves not showing up/Sample rate not supported

Hey Thx for the info.
I'm on a Mac platform.
I have trashed all prefs.
Still stumped right now.

thx

z
Forum: Pro Tools 12 02-08-2018, 09:01 PM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Re: Waves not showing up/Sample rate not supported

Just reinstalled Waves Central. Nothing changed.
PT still not seeing waves plugs.

Every other app and plug came over perfectly.
Waves has a post on this. but i'm not quite sure how to do what...
Forum: Pro Tools 12 02-08-2018, 08:45 PM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Re: Waves not showing up/Sample rate not supported

Cool, I will try that.
Waves Central is on the new drive, but it was copied. So anything is possible.
I'll give it a try and report back.
thanks for the help

z
Forum: Pro Tools 12 02-08-2018, 08:21 PM
Replies: 15
Views: 8,584
Posted By zeeman
Waves not showing up/Sample rate not supported

Preview
Default Waves plugs not showing up/sample rate not supported
Hi guys,
I just installed a new PCIe card with an SSD drive as my new system drive. Did a chronosync backup to create new...
Forum: Pro Tools 2018 01-26-2018, 09:42 PM
Replies: 14
Views: 6,754
Posted By zeeman
Re: Lost HEAT in 2018 Install

Got it.
Pulled out my ILOK( which i did do once already)and reinserted but this time did a sync right after and sure enough HEAT came back.

BScout thx for your help. "And if so, go to your iLok...
Forum: Pro Tools 2018 01-26-2018, 09:22 PM
Replies: 14
Views: 6,754
Posted By zeeman
Re: Lost HEAT in 2018 Install

Hey,
My Machine won't go to Sierra. El Cap is as far as i can go. And yes to everything else you stated. Using Pete's Pref App.
HEAT is showing on my ILOK. Did a sync,
App Manager shows PT2018.01 ...
Forum: Pro Tools 2018 01-26-2018, 09:00 PM
Replies: 14
Views: 6,754
Posted By zeeman
Re: Lost HEAT in 2018 Install

Thanks for the info.
Much Appreciated.

z
Forum: Pro Tools 2018 01-26-2018, 07:30 PM
Replies: 14
Views: 6,754
Posted By zeeman
Re: Lost HEAT in 2018 Install

Man o Man. Fresh Download.3rd time. wiped everything Even saw the HEAT plugin go by as PT was booting but still no HEAT. somehow still thinks i'm not running HD.
Can anyone else confirm that they...
Forum: Pro Tools 2018 01-26-2018, 07:10 PM
Replies: 14
Views: 6,754
Posted By zeeman
Re: Lost HEAt in 2018 Install

Exactly,
it thinks I'm Running non HD.

I just redownloaded Pt and I'm gonna try again to do an Install.

Yep trashed prefs. Pulled ILOK out and reinserted. Rebooted.
Took the dog for a walk....
Forum: Pro Tools 2018 01-26-2018, 06:38 PM
Replies: 14
Views: 6,754
Posted By zeeman
Re: Lost HEAt in 2018 Install

Hey BScout,

Thanks for taking the time to help.
This is the message:
9859

tried a new session. Same thing.
Latest ILOk software installed. reseated ILOK.

I'm stumped
Forum: Pro Tools 2018 01-26-2018, 05:34 PM
Replies: 14
Views: 6,754
Posted By zeeman
Re: Lost HEAt in 2018 Install

Hey Man,
Thanks for the reply.
HEAT is not booting up with the software. I don't see it at all and each session says that HEAT will be deactivated until you open an HD session.
but I am in PTHD.
...
Forum: Pro Tools 2018 01-26-2018, 12:48 PM
Replies: 14
Views: 6,754
Posted By zeeman
Lost HEAT in 2018 Install

Hey Guys,
Hopefully operator error but after installing 2018.01 I lost HEAT.
Auth is there on my ILOK. Installed drivers. Trashed Prefs. I'm Stumped
Thanks in advance

zeeman
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com