Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: nzskid
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 03-31-2020, 10:59 PM
Replies: 2
Views: 4,515
Posted By nzskid
Re: a good looking setup?

Have I put this in the wrong place?
Forum: Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 03-31-2020, 02:56 AM
Replies: 2
Views: 4,515
Posted By nzskid
a good looking setup?

Hi there,
hopefully I've put this in the right place.

Looking to replace my 003.

Thinking I'll buy the Avid S1 with the Focusrite Scarlett 18i8 (3rd Generation) as the audio interface. ...
Forum: Pro Tools 12 03-30-2020, 06:38 AM
Replies: 1
Views: 600
Posted By nzskid
Roll back for 003 or upgrade to S1

I just upgraded my RAM in my iMac 2017. Thought i should upgrade PT version then also OSX to Catalina. Long story short, 003 stopped working, rolled back to Mojave and now can’t for the life of me...
Forum: Pro Tools 12 01-09-2018, 02:04 AM
Replies: 10
Views: 10,399
Posted By nzskid
Re: Advice for Pro Tools 12 external hd

Very interesting Darryl.

I’m in the process if upgrading my setup after 7 years of stable running - iMac started crashing yesterday - got the screen of death.

Bought the new iMac today with...
Forum: Pro Tools 12 06-10-2016, 01:14 PM
Replies: 1
Views: 2,234
Posted By nzskid
Re: pro tools 12.4 crashing - low cpu and memory usage

strangely, if i quit. restart. reload. (crashes). quit. reload = works ok for a while
Forum: Pro Tools 12 06-10-2016, 12:21 PM
Replies: 1
Views: 2,234
Posted By nzskid
pro tools 12.4 crashing - low cpu and memory usage

hi,
pro tools 12.4 is crashing regularly with memory or cpu errors. overload, increase buffer size etc.

but my usage is really low. using the protools system usage function, cpu shows ~3% and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-29-2011, 03:42 AM
Replies: 0
Views: 2,197
Posted By nzskid
Question removing a driver

Hey guys,
starting this as a new thread as old one isn't being replied to...

Does anyone know how to uninstall a midi driver?

MIDI_IO_Driver_v90_69602?

I can't seem to find it in my...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-27-2011, 05:05 AM
Replies: 3
Views: 3,524
Posted By nzskid
Re: Updated drivers...Wont Start!!!

I now have similar problem.

Installed driver MIDI_IO_Driver_v90_69602, now 003 off-line when I'm in pro tools 10

Anyone work out how to uninstall MIDI_IO_Driver_v90_69602?

I"m running Lion...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com