Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 10onpump7
Forum: Windows 04-05-2021, 06:57 PM
Replies: 1
Views: 328
Posted By 10onpump7
midi controller no longer working

after upgrading from FIRST to a paid sub, my axiom 49 midi controller is no longer working and in the input devices say "MIDIIN2 USB Axiom 49)[emulated]" and a second saying "USB Axiom 49...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 11-19-2009, 12:20 PM
Replies: 4
Views: 4,040
Posted By 10onpump7
What to buy?

I recently purchased a 003 Factory Rack. But i have no computer to run it...
What would you recomend, a straight up plug and play if possible. And with the best quality possible.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 04-07-2009, 05:18 PM
Replies: 3
Views: 2,489
Posted By 10onpump7
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 04-07-2009, 01:53 PM
Replies: 3
Views: 2,489
Posted By 10onpump7
Question Unable to locate M-Audio hardware??

every time i try to open PT it says Unable to locate M-Audio hardware, I just installed a ProTools demo i received with my Fast track Pro, I have the interface, and a Axiom49 installed hooked up and...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com