Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 36
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dunkyj
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-23-2011, 07:26 PM
Replies: 3
Views: 2,425
Posted By dunkyj
Re: Help!!!

really good news indeed, and yes I have done all the usual followed the win xp guide of set up and scanned for malwear trojans ect. I will do that know then re-install. As I said very strange one day...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-23-2011, 05:48 PM
Replies: 3
Views: 2,425
Posted By dunkyj
Help!!!

Hi folks my comp is running on xp with le 7 002 rack. The issue violation access occured. It was working fine one day the next that showed up on launch. I also noticed mmerefresh.exe was not starting...
Forum: Post - Surround - Video 06-01-2011, 10:33 AM
Replies: 1
Views: 2,723
Posted By dunkyj
Im in over my head

Hi all I am using protools and I just received this form. I am doing an infomercial..are there any videos or links that will explain this in simple terms..or is this done on final cut and the like....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-28-2010, 09:44 AM
Replies: 17
Views: 10,013
Posted By dunkyj
Re: Help!! bought laptop windows7

on a side note. upgrade is double speak?? my platform was working fine. all companies want us to keep paying. microsoft digi. they changed there program they should at least give us a work around for...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-28-2010, 09:30 AM
Replies: 17
Views: 10,013
Posted By dunkyj
Re: Help!! bought laptop windows7

thank you for your replies. I guess i'm screwed . link kinda got hijacked haha. do you still have the l8?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-26-2010, 06:08 PM
Replies: 17
Views: 10,013
Posted By dunkyj
Help!! bought laptop windows7

Hey guys Bought a new laptop all the specs are there..It has windows 7 I tried to install protools 6.9 disk that came with my 002r... then I would upgrade to le7..but it says disk needs xp to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-18-2010, 04:10 PM
Replies: 0
Views: 2,612
Posted By dunkyj
is this a good laptop will it work??

I am running 002 rack le 7
i will be adding a IEEE1394 external fire wire card with two ports. I will be using an external hard drive as well....any advice or tips is much appreciated..going...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-18-2010, 04:02 PM
Replies: 3
Views: 1,964
Posted By dunkyj
Re: midi problems?

thank you for your time...i got it working. thnx again
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-15-2009, 04:08 PM
Replies: 3
Views: 1,964
Posted By dunkyj
Re: midi problems?

oh yah just to add, I run pro tools Le 7
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-15-2009, 04:05 PM
Replies: 3
Views: 1,964
Posted By dunkyj
midi problems?

Hi all, here is the issue midi was working just fine then it stopped working ie. midi won't trigger plugins (it is going into the 002 rack just fine, not coming out) then i just noticed if i manually...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-14-2008, 04:08 AM
Replies: 1
Views: 2,319
Posted By dunkyj
Re: Midi wont play??

forgot to mention i run an 002 le 7
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-14-2008, 04:07 AM
Replies: 1
Views: 2,319
Posted By dunkyj
Midi wont play??

It was working fine last night then I get on today to go over my track. the midi will play for maybe 2 seconds then the midi track freezes. the song plays fine just the midi is screwed?. Can someone...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-04-2006, 12:52 PM
Replies: 3
Views: 2,440
Posted By dunkyj
digi guys please help me Assertion in \"code\\aztec_

What does this mean, and how do i fix it? Assertion in "code\aztec_Staley\AlturaPorts\PT4_App\PtSess|PtSess_XC line 971. thank you much
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-02-2006, 09:01 PM
Replies: 3
Views: 2,491
Posted By dunkyj
Re: how do i fix this \"code\\aztec_Staley\\AlturaPor

Thanx for your reply . I opened it from a cd disk. my comp has been on for three days I don't want to lose the mix. If you have any suggestions on were to go I would appreciate this. I hope the digi...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-02-2006, 05:38 PM
Replies: 3
Views: 2,491
Posted By dunkyj
how do i fix this \"code\\aztec_Staley\\AlturaPorts\\P

I opened a session from another studio. When I try and save this comes up Assertion in "code\aztec_Staley\AlturaPorts\PT4_App\PtSess|PtSess_XC line 971. how do I fix it????
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-30-2006, 07:34 PM
Replies: 2
Views: 2,391
Posted By dunkyj
Re: Hope someone can help?

Thanx I will try that..
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-29-2006, 03:44 PM
Replies: 2
Views: 2,391
Posted By dunkyj
Hope someone can help?

My comp and le7 002rack has been working great know however when I go to file to open a session. The bos that comes up saying restoring tracks: activating inserts: It will go through a bunch of files...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-07-2006, 06:15 PM
Replies: 3
Views: 2,489
Posted By dunkyj
Re: Reason Ptle7 crashhh

thanx for the input I will check that thread. As I said it's not the computer the whole system was working fine until I wanted to import to disk.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-07-2006, 06:12 PM
Replies: 42
Views: 5,591
Posted By dunkyj
Re: AMD processor

I am using amd athlon 64x2 dual core 3800+ works great. Except my reason and pt is conflicting but thats not amd fault. I am waiting for the laptop x2 to come out



www.vault-studio.com...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-07-2006, 06:09 PM
Replies: 25
Views: 4,734
Posted By dunkyj
Re: Who is running an AMD X2 processor?

I am to, amd athlon 64x2 dual core 3800+ the thing smokes.once I got ptle7 that is!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-07-2006, 05:39 AM
Replies: 3
Views: 2,489
Posted By dunkyj
Reason Ptle7 crashhh

the thing is Reason 2.5 adapted works fine on most of my songs however. The songs that I need are not working. Pt7.0 starts then reason pops up but it just stays there it says not responding. yet...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-29-2006, 01:58 PM
Replies: 2
Views: 1,933
Posted By dunkyj
Re: Reason 2.0 won\'t start

Thanx for the tip I think I'll try that!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-28-2006, 08:11 PM
Replies: 2
Views: 1,933
Posted By dunkyj
Reason 2.0 won\'t start

I have the 002 rack le7 reason was working fine however for some reason, Reason will not start with this one song. It will work fine with all the other songs. It says something about the audio engine...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-16-2006, 10:40 PM
Replies: 1
Views: 2,424
Posted By dunkyj
will hire to fix my LE

Hi, I own a recording studio. If you live in the vancouver bc area please leave your email in the thread. I am looking for someone to troubleshoot this 002 rack. I have the updated 7 now nothing...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-10-2006, 07:47 PM
Replies: 2
Views: 1,921
Posted By dunkyj
Re: were are the plugins?

Cool, I will try that thanx for the tip..
Showing results 1 to 25 of 36

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com