Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: hotgravy
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-30-2012, 10:49 AM
Replies: 0
Views: 4,343
Posted By hotgravy
Signal peak/distortion/db meter peak when recording enabling track on Pro Tools LE 8

Hello!

I have a strange yet consistent issue with my Pro Tools LE 8/Mbox 2 Mini setup.

I'll finish working in a session and close down Pro Tools. When I go to reopen Pro Tools in either that...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-29-2010, 04:02 PM
Replies: 2
Views: 4,283
Posted By hotgravy
Re: Digital Noise Blips on LE Mbox2 Mini

Thank you for the suggestions.

How would I know if I have a plugin that is still in demo mode? I'm recording to a blank track with no effects of any kind. Are you saying that even without...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-28-2010, 12:51 PM
Replies: 2
Views: 4,283
Posted By hotgravy
Digital Noise Blips on LE Mbox2 Mini

I've searched the forums and could not find a thread that matched the specific issue I'm experiencing.

I'm using Pro Tools LE 8.0.4 and just installed the latest cs2 updates. This same issue was...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com