Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 118
Search took 0.28 seconds.
Search: Posts Made By: Mike F
Forum: MIDI 01-14-2011, 12:36 AM
Replies: 3
Views: 2,155
Posted By Mike F
Smile Re: major frustrations with Axiom Pro 25

ok, good news: was sent PT hypercontrol OSX for 8.0.4 by avid/M audio, & it appears to have solved all problems!

Thanks avid/M-A for quick & satisfactory response.

came with disclaimer - DO...
Forum: MIDI 01-12-2011, 08:44 PM
Replies: 3
Views: 2,155
Posted By Mike F
major frustrations with Axiom Pro 25

Having major drama with brand new Axiom pro 25 with PTLE 8.0.4 and an macpro with OS X 10.6.4. After I have protools open for a short while, my mute button (F4) no longer mutes the selected track but...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-21-2008, 04:19 PM
Replies: 6
Views: 2,449
Posted By Mike F
Re: Problem Importing Audio - Please Help

I have the same problem. I have PT 7.4cs3 installed on my desktop (macpro), also on my laptop (macbook), both running 10.4.8

macpro imports everything, laptop only imports aifs, not mp3 or wav...
Forum: Virtual Instruments 03-04-2008, 05:28 PM
Replies: 4
Views: 2,775
Posted By Mike F
Re: structure major problem....help!

in reply to my own post - I'm now pretty sure it has to do with the expiry of my goliath library. I just figured out its been 30 days since I installed it!

I tested this by creating a new session,...
Forum: Virtual Instruments 03-04-2008, 05:10 PM
Replies: 4
Views: 2,775
Posted By Mike F
structure major problem....help!

I recently purchased the 'full' version of structure. Ive been happily using it for about 3 weeks..until...

last night, all good, this morning, I open the session, the first thing I notice is an...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-21-2007, 07:08 PM
Replies: 4
Views: 2,529
Posted By Mike F
Re: serious problem - session files not opening MIDI Chunk l

its happened twice more since I last posted. This problem has started after installing/using spectrasonics stylus RMX. I think it may be related to recording controller data, but I haven't been able...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-17-2007, 06:07 AM
Replies: 4
Views: 2,529
Posted By Mike F
serious problem - session files not opening MIDI Chunk list

"Could not complete your request because bad data encountered while
translating MIDI Chunk list"

this is a particularly nasty error message - anyone here had any experience dealing with this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-16-2006, 10:50 PM
Replies: 2
Views: 2,384
Posted By Mike F
possible to have 2 PT versions on 1 computer?

I'm running 6.9 on G4 1.25, & have dowloaded 7.1.
Is it possible to install 7.1 (without overwriting 6.9) & have both?
I'd like to have 6.9 to fall back on if I experience problems with 7.1...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-30-2005, 04:01 AM
Replies: 6
Views: 2,493
Posted By Mike F
Re: weird CPU usage problem

I'm having the same problem. I've had enough; I'm going back to 6.9.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-28-2005, 10:19 PM
Replies: 4
Views: 2,019
Posted By Mike F
Re: I want to go back! (From 7 to 6.9)

would I need to do 'repair permissions' trash prefs etc after re-installing 6.9?
will 7.0 sessions open in 6.9?
thanks.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-28-2005, 06:53 PM
Replies: 4
Views: 2,019
Posted By Mike F
I want to go back! (From 7 to 6.9)

I did something I never do...rush of blood to the head...bought the PT 7 upgrade (instead of waiting 6 months). Too many problems, too much time wasted troubleshooting, I want to go back to 6.9.2!!
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-10-2005, 11:07 PM
Replies: 4
Views: 1,929
Posted By Mike F
Re: pan control out of control!

Over the years I have run 5.0, 5.1, 5.2, 6.0, 6.4, 6.9. This bug has appeared on all versions, but seems worse on my current 6.9/ I just opened a new session (tracked in another studio), & sure...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-10-2005, 10:48 PM
Replies: 4
Views: 1,929
Posted By Mike F
pan control out of control!

I've been a long time PT LE user, 001 5.1, & now 002R 6.9, & this problem has plagued me for years! I have an intermittent out-of-control pan control that just bounces around the place, even if the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-14-2005, 06:30 PM
Replies: 4
Views: 1,819
Posted By Mike F
should I do it?

Ive been running 001 PT 5.2 on Mac G4 1.25, OS 9.2 for a couple of years now - beautiful, never a problem. Ive been thinking about going to a 002,PT 6.7, OS 10.3, but I've also been reading all the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-19-2003, 12:54 AM
Replies: 0
Views: 1,888
Posted By Mike F
DAE error message I haven\'t seen before..

The following message pops up in a particular spot in a song (stops playback) - nearly every time:

"DAE was unable to complete this operation. Your disk may be too slow or fragmented. (-9073)"
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-31-2003, 05:29 AM
Replies: 10
Views: 3,441
Posted By Mike F
Re: Amplitube vs. Line 6 amp farm

ok, here's my solution. I bought a POD xt. absolute killer amps & fx, no drain on cpu, you can download software interface from line6 that vitually turns it into ampfarm & allows you to store...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-23-2003, 10:22 PM
Replies: 5
Views: 2,665
Posted By Mike F
Re: S/PDIF in not working?? 001

ok, the way I understand it:
Hardware setup - optical format = ADAT. I have 8 tracks of optical digital, plus L+R digital (via RCA) s/pdif.
Hardware setup - optical format = S/PDIF. I have no...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-23-2003, 03:55 PM
Replies: 5
Views: 2,665
Posted By Mike F
Re: S/PDIF in not working?? 001

thanks, but I tried it - no difference.

BTW: PT 5.2.1, OS 9.1, G4 400
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-22-2003, 09:54 PM
Replies: 5
Views: 2,665
Posted By Mike F
S/PDIF in not working?? 001

can anyone tell me why s/pdif in only works when optical format (hardware setup) is in 'adat' mode??

On my system, I have a second video card running a second screen. I regularly get PCI overload...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-15-2003, 06:39 PM
Replies: 6
Views: 3,130
Posted By Mike F
Re: Mac gurus Help!! HD initialise problem

ah ...problem solved, by connecting the drive up internally. Initialised no problem. Back into the firewire drive & all is sweet again.

Still curious as to why it didn't want to initialise via the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-15-2003, 05:23 PM
Replies: 6
Views: 3,130
Posted By Mike F
Re: Mac gurus Help!! HD initialise problem

after no success with apple utilities, I got onto the seagate web site. One of their recomendations was to try other mac utilities software. I have Nortons, but nowhere does it make reference to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-15-2003, 03:21 AM
Replies: 10
Views: 2,921
Posted By Mike F
Re: fx & spdif (duc search conducted first! really!)

try this: go to the lexi - system - page 8. make sure digital out is set to processed, rather than dry.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-15-2003, 03:05 AM
Replies: 6
Views: 3,130
Posted By Mike F
Re: Mac gurus Help!! HD initialise problem

sorry, I forgot to mention. I'm on OS 9 images/icons/rolleyes.gif
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-14-2003, 11:29 PM
Replies: 6
Views: 3,130
Posted By Mike F
Mac gurus Help!! HD initialise problem

just wondered if you've come across this one before:

I have an external firewire drive hooked up to the G4. I buy seagate barracuda's to back up onto.

This time, I put a brand new 40Gb disk in....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-12-2003, 04:49 PM
Replies: 0
Views: 1,900
Posted By Mike F
wayward pan control

anyone ever come across this scenario? I have sessions where the pan controls on certain tracks have a mind of their own - they jitter & move even though there is no pan automation. The only...
Showing results 1 to 25 of 118

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com