Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: DEliker
Forum: Pro Tools 2021 08-24-2021, 06:48 AM
Replies: 13
Views: 756
Posted By DEliker
Re: Loss of Playback Engine Mid-Session

Just stopping back to put a button on this conversation.

The issue has only occurred one time since my last report and was quickly resolved. It does seem to be an external monitor/display cable...
Forum: Pro Tools 2021 08-05-2021, 06:37 AM
Replies: 13
Views: 756
Posted By DEliker
Re: Loss of Playback Engine Mid-Session

Now I'm thinking Janne was right. It's sorcery!

Evening session last night was a bust when the problem manifested again.

Sat there for over an hour trying different things with no result. ...
Forum: Pro Tools 2021 08-04-2021, 07:36 AM
Replies: 13
Views: 756
Posted By DEliker
Re: Loss of Playback Engine Mid-Session

I'd could see why the OS may reconnect and appear available while Pro Tools wouldn't without a relaunch. But it doesn't explain why relaunching the app won't see anything but the aggregate I/O.
...
Forum: Pro Tools 2021 08-03-2021, 06:40 AM
Replies: 13
Views: 756
Posted By DEliker
Re: Loss of Playback Engine Mid-Session

Hey thanks, guys. All good suggestions. Think we might have got it, fingers crossed.

Had a support session with Avid last evening and before that, did a little reworking by plugging the Clarett...
Forum: Pro Tools 2021 08-02-2021, 07:09 AM
Replies: 13
Views: 756
Posted By DEliker
Re: Loss of Playback Engine Mid-Session

Hi Obsidian,

Maayybbeee. But...

That wouldn't explain why the MacBook still sees everything.

Here's the hardware cabling:
Focusright Clarett 2 to Thunderbolt 3 Dock via USB-C.
Thunderbolt...
Forum: Pro Tools 2021 08-01-2021, 06:13 PM
Replies: 13
Views: 756
Posted By DEliker
Loss of Playback Engine Mid-Session

Started running into this a week ago.

ProTools is randomly freezing and then failing to see my Clarett 2 interface.
Upon rebooting the app, the input is missing. Only the Aggregate is seen as a...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com