Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dacoma09
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-02-2022, 09:00 AM
Replies: 5
Views: 514
Posted By dacoma09
Re: DIGI 003 Console Power supply

Darryl - Thank you again for your knowledgeable explanation. The repair guy stated he spent a week trying to track down the exact part you mentioned and could not find anything. Stated he spent $75...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-01-2022, 07:33 PM
Replies: 5
Views: 514
Posted By dacoma09
Re: DIGI 003 Console Power supply

Here is the link to the photos of the SIL resistor - both sides

Thank you - MC

www.flickr.com/photos/195971071@N07/shares/97bS0t
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-01-2022, 07:20 PM
Replies: 5
Views: 514
Posted By dacoma09
Re: DIGI 003 Console Power supply

Thank you for your reply. My apologies for the photo - my potato is old>-.
The limitation size of acceptable photos or pdf's is so small it was difficult to see as I am sure you are aware.

Thank...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-01-2022, 04:09 PM
Replies: 5
Views: 514
Posted By dacoma09
DIGI 003 Console Power supply

my 003 suddenly stopped powering up. It powers on and randomly turns on and off repeatedly.
Electronic repair guy says it is the power supply chip 21Z0501 that is faulty due to overheating.
Have...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com