Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: u182155
Forum: MIDI 05-22-2009, 02:31 AM
Replies: 10
Views: 5,036
Posted By u182155
Re: HELP..Does general midi work in PT ver8???

Not sure if I understand the question however the output method is a single stereo aux track. I now have the input as all and the output as the xP50 and then each individual channel.

Hope that...
Forum: MIDI 05-21-2009, 03:05 AM
Replies: 10
Views: 5,036
Posted By u182155
Re: HELP..Does general midi work in PT ver8???

The problem might be that there are 2 of us with a similar problem. My keyboard is roland xp50 with 2 midi cables going to the mbox 2, 2 audio cables also going to mbox 2.

In my i/o I have I set...
Forum: MIDI 05-20-2009, 11:04 PM
Replies: 10
Views: 5,036
Posted By u182155
Re: HELP..Does general midi work in PT ver8???

Well in my case I am using a Roland XP50 Mbox 2 and hi end PC. I can use the keyboard for plugins no problems and get sound from Xpand etc. With midi files I get activity from the meters in both...
Forum: MIDI 05-20-2009, 09:46 PM
Replies: 10
Views: 5,036
Posted By u182155
Re: HELP..Does general midi work in PT ver8???

I have the same problem and have not been able to get an answer.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-20-2009, 04:12 PM
Replies: 10
Views: 6,238
Posted By u182155
Re: T-RacksS EQ & Sample Tank SE Plugin Problem

Hey thanks tried that but it still does not work
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-18-2009, 06:21 PM
Replies: 10
Views: 6,238
Posted By u182155
Re: T-RacksS EQ & Sample Tank SE Plugin Problem

Here it is

started: Tue May 19 11-08-59 2009
Plug-In: Version:
C:\Program Files\Common Files\Digidesign\DAE\Plug-Ins\
AIRChorus.dpm ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-18-2009, 04:50 PM
Replies: 10
Views: 6,238
Posted By u182155
Re: T-RacksS EQ & Sample Tank SE Plugin Problem

I have downloaded the newer versions from IK's site under my profile and they are installed and when I try and load them in pro tools I get the error.

Regards,
Dave
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-18-2009, 05:11 AM
Replies: 10
Views: 6,238
Posted By u182155
T-RacksS EQ & Sample Tank SE Plugin Problem

Hey there,

I am trying to get all of my plugins working again on LE Version 8. I have re-installed T-RacksS EQ version 1.3 & Sample Tank 2 SE version 2.5.1 and get the following error when...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-29-2009, 01:48 PM
Replies: 3
Views: 1,921
Posted By u182155
Re: Midi Help

What if I am using external keyboards?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-29-2009, 01:11 AM
Replies: 3
Views: 1,921
Posted By u182155
Midi Help

Hey there,

I know this is probably a really basic question however I am still coming to terms with Pro Tools and use LE version 8.0.

I have a lot of GM Midi files and can import them however...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-22-2008, 08:29 PM
Replies: 4
Views: 4,888
Posted By u182155
PT8 Plugin errors

Hello all,

I just upgraded to PT8 LE for my Mbox2. I get errors in the startup window stating looking for plugin. I uninstalled everything and started again and I still get the same problem. I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-14-2008, 09:28 PM
Replies: 5
Views: 2,801
Posted By u182155
Windows Vista Please Help

I am in desperate need of some help here. I have upgraded to Vista and am now having all sorts of problems. I am trying to uninstall Pro Tools 7.3 LE to do a fresh install. Everytime I try to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-13-2008, 03:00 AM
Replies: 0
Views: 2,219
Posted By u182155
7.3 to 7.4 Vista Upgrade Issues

Hey there,

I have just upgraded to Windows Vista and unfortunately had to rebuild everything. I thought I had 7.3.1 installed however now have realised I have 7.4 and want to install. I try to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-04-2007, 04:50 PM
Replies: 3
Views: 2,569
Posted By u182155
Re: Disc Allocation errors with 7.4 Upgrade

Thanks for that,

My system has 3 drives:

C: All my system files (NFTS)
D: All of my media (NFTS)
E: Dedicated Pro Tools drive (Fat 32)

So it would sound like I need to swap D & E around...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-04-2007, 03:04 PM
Replies: 3
Views: 2,569
Posted By u182155
Disc Allocation errors with 7.4 Upgrade

Hello all,

I am sure this is something simple. I have upgraded recently to 7.4 on my XP system running an MBox 2. Every existing pro tools file I now open comes up with:

The original disk...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-23-2007, 04:18 AM
Replies: 1
Views: 1,853
Posted By u182155
Help with 7.4

Hello all,

I have recently upgraded to 7.4 on my XP system and have an MBox 2 and now when I try to save a file I get the error "Session must be on an audio record volume. If permitted set the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-26-2007, 04:59 PM
Replies: 1
Views: 2,190
Posted By u182155
Quicktime Audio Problems

Hello all,

I am sure this has been answered before however I can't find it. I run an MBox 2 and pro tools le 7.1. When I try to play any quicktime audio or video the sound is terrible all kind...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-05-2007, 06:40 PM
Replies: 0
Views: 2,045
Posted By u182155
Importing Audio

Hello there,

When I am importing an audio file into my session on playback it is slowed down and down also in pitch. Am I doing something wrong? I am importing MP3 files

Any help would be...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2007, 04:29 AM
Replies: 1
Views: 2,220
Posted By u182155
Re: MP3 Audio Problems

I should point out that if I import the MP3 into pro audio no problem, it is only when I play an MP3 through another device such as windows media player etc.

Cheers,
Dave
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2007, 03:51 AM
Replies: 1
Views: 2,220
Posted By u182155
MP3 Audio Problems

Hello all,

I am using an MBox 2 on a dual core 2 PC. The issue I have is that I have is that MP3's played back on my PC using the MBox 2 and DIGI MME have the pitch raised to a fair extent, ie...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-02-2007, 05:00 PM
Replies: 0
Views: 2,680
Posted By u182155
MBox 2 and Line 6 Guitar Port UX2

Hello there,

I recently purchased a new Acer Desktop with Dual Core 2 processor. The problem I am encountering is when I have the Mbox 2 conected (always) and I try to start up my Line 6 Guitar...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-18-2006, 10:38 PM
Replies: 2
Views: 2,364
Posted By u182155
Re: Upgrading Pro Tools LE 7.0 to 7.1

Thanks Seagull that worked a treat.

Cheers,
Dave
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-18-2006, 08:04 PM
Replies: 2
Views: 2,364
Posted By u182155
Upgrading Pro Tools LE 7.0 to 7.1

Hey there,

I recently purchased the MBox 2 factory pack and have been using for a couple of weeks. I thought I would check updates and found that there is version 7.1. I have downloaded...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-09-2006, 06:06 PM
Replies: 4
Views: 2,290
Posted By u182155
Re: New User no sound from MBox 2

Have the mix knob in the middle. No sound.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-09-2006, 05:56 PM
Replies: 4
Views: 2,290
Posted By u182155
Re: New User no sound from MBox 2

Thanks I will try that tonight when I get home.

The MP3's I am playing generally through windows media player.

Thanks,
Dave
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com