Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 35
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: rastro2
Forum: Pro Tools 04-22-2021, 06:46 AM
Replies: 1
Views: 234
Posted By rastro2
Space Bar Toggles Freeze Button

Hello,

I'm having an odd problem. When I hit the space bar (or the play button) the session does not play, and for some reason the "freeze" button on all the tracks toggles on and off. I can not...
Forum: macOS 05-25-2018, 09:42 AM
Replies: 1
Views: 1,490
Posted By rastro2
Instrument Panel Missing In Mix Window

I've enabled "Instrument" in the mix window, but it shows up blank. Also, the virtual instrument is not responding to my Novation USB keyboard (which may be related). The Novation is enabled as a MID...
Forum: macOS 05-23-2018, 11:40 AM
Replies: 2
Views: 1,529
Posted By rastro2
Re: Pro Tools Control Not Working

Ah, that did the trick. Somehow I missed that in the instructions.

Thanks....Dave!
Forum: macOS 05-23-2018, 11:00 AM
Replies: 2
Views: 1,529
Posted By rastro2
Pro Tools Control Not Working

Hello,
I am trying to use Pro Tools Control, and when I open the app, it was connecting to Google Chrome, MIDI Setup or other apps that I had open on my Mac Pro. When I finally got it to connect to...
Forum: Pro Tools 10 09-25-2014, 03:12 PM
Replies: 1
Views: 2,368
Posted By rastro2
Is Upgrading to PT 10 still an option?

Hi,
I have ProTools 9, and am looking to upgrade to PT 10. I'm not ready for 11 yet, as I will lose many of my plug-ins. I don't see an upgrade option in the Avid store. Is it still possible to...
Forum: Pro Tools 9 05-20-2014, 11:04 AM
Replies: 1
Views: 2,268
Posted By rastro2
Reinstalling ProTools 9 Upgrade w/o LE

Hello,
I've been having a lot of problems with ProTools crashing, and I'd like to reinstall from my original disks. The disks are for a crossgrade fro ProTools LE, which I don't have any more. Is it...
Forum: Pro Tools 9 02-20-2014, 01:17 PM
Replies: 0
Views: 3,269
Posted By rastro2
ProTools 9 Keeps Crashing On Startup

Hi,
I have a problem with ProTools 9. It almost always crashes on startup. After several attempts, it loads fine. I am using a 2009 Quad Core Mac Pro with a UAudio Apollo interface. I have tried...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-28-2010, 07:26 AM
Replies: 5
Views: 2,734
Posted By rastro2
Re: Several Problems with PT 8 and 2626

Thanks for the suggestions. I'm going to try getting one of those FW cards with the TI chipsets. I'll let you know how it goes.
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-25-2010, 04:20 PM
Replies: 5
Views: 2,734
Posted By rastro2
Several Problems with PT 8 and 2626

I've recently upgraded to a very powerful Mac Pro Quad Core 2.66 gHz with 8g RAM.
Here are the recurring problems that I'm having.
"ProTools Hardware is not installed or in use by another program"...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 03-16-2009, 12:28 PM
Replies: 15
Views: 8,015
Posted By rastro2
Re: PT8 M-Powered not seeing coax spdif from Profire 2626

I had this problem too, on a Mac. SDIF was coming through fine in Logic, but not PT. Dragging the SPDIF inputs all the way to the left on the 2626 Control Panel and adjusting the I/O settings seems...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-15-2009, 12:27 PM
Replies: 5
Views: 3,068
Posted By rastro2
Re: PT 002 Rack SPDIF not seeing Rosetta 200?

Thanks. I didn't know I had to manually activate the spdif when switching the sampling rate. It seems to be working now.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-15-2009, 06:51 AM
Replies: 5
Views: 3,068
Posted By rastro2
Re: PT 002 Rack SPDIF not seeing Rosetta 200?

I am using SPDIF with a RCA cable from the Rosetta to the 002R SPDIF in. The setup works fine for 44.1 and 48k sessions, so I'm not sure what's up.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-14-2009, 08:23 AM
Replies: 5
Views: 3,068
Posted By rastro2
PT 002 Rack SPDIF not seeing Rosetta 200?

Hi everyone,

I use an Apogee Rosetta 200 for A/D with my 002 Rack via SPDIF. It works fine when I do sessions in 44.1 or 48, but when I'm in 88.2 or 96, I get "Input Path Not Available". Is there...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-14-2008, 08:46 AM
Replies: 0
Views: 2,551
Posted By rastro2
How do I manually change the sample rate on 002R with Core Audio?

Hi

I'm trying to run a Logic session in 48k. My 002R seems to be set at 44.1 and I don't see a way to change it within Logic or the standalone Core Audio Driver. I'm running PT 7.4 and Logic 8 on...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-28-2007, 01:25 PM
Replies: 1
Views: 2,235
Posted By rastro2
002R Problem

Hi,

My 002R seems to have died, or it's dying. When I turn it on, I can't disengage the "mute" button (none of the buttons are active). Sometimes, it will start clicking, and eventually power up...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-24-2007, 06:36 PM
Replies: 1
Views: 2,289
Posted By rastro2
Automation Problem

Hi

For some reason, PT is not recording my automation, or at least some automation moves. It happens either in Touch mode or Latch mode. I'm using a Tascam FW-184, but it happens when I'm using...
Forum: Tips & Tricks 07-31-2006, 01:39 PM
Replies: 1
Views: 1,987
Posted By rastro2
Newbie-ish Beat Detective Question

Hi

I've beem using PT for a while, but I'm still relatively new to Beat Detective. I'm trying to generate a click track from an existing live band performance. The most constant track is the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-19-2006, 07:02 PM
Replies: 0
Views: 2,219
Posted By rastro2
Audio disappearing while in Low Latency?

This is a new problem that just started happening today. While in Low Latency mode, I'm not hearing any output from the channel that I'm recording on. If I switch out of Low Latency, everything is...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-24-2005, 06:53 PM
Replies: 0
Views: 3,153
Posted By rastro2
Importing .syx files into ProTools

Hi

I just got some Matrix-12 patches in .syx format, and I'm wondering how to load them in via ProTools. I'm able to save SysEx data from my synths to PT by hitting "record" and then "send patches...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-07-2005, 07:11 AM
Replies: 2
Views: 1,839
Posted By rastro2
Re: Pro Tools 6.7--new FW-1884 problem

The audio inputs are connected to PT via the ADAT out, which is pretty handy. The 8 inputs on the FW-1884 show up as
ADAT 1-8 on the input menu. PT gets the control surface data through Firewire,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-04-2005, 09:19 PM
Replies: 2
Views: 1,839
Posted By rastro2
Pro Tools 6.7--new FW-1884 problem

Hi,

I've been using the Tascam FW-1884 for a few months now. It's still a little buggy. As has been described before in this forum, it loses the firewire connection at the start of a session...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-18-2003, 09:02 AM
Replies: 12
Views: 3,612
Posted By rastro2
Re: Panther 10.3.1 update/HD patritions

Just wondering: How important is it to partition the internal HD? I used to do that with my G4 (keeping ProTools and all other apps on 2 separate paritions), but I was under the impression that it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-26-2003, 10:23 PM
Replies: 4
Views: 2,408
Posted By rastro2
Re: New Powerbooks

Cool--that's precisely the setup I'm planning on. Are you running a FW 800 drive? How much RAM do you have? I'm assuming you're using 10.2.6. Let me know if you run into any problems.

thanks,
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-23-2003, 02:59 PM
Replies: 4
Views: 2,408
Posted By rastro2
New Powerbooks

Anyone try Pro Tools with the new Powerbooks? I'm considering upgrading to a 002 rack & the new 1.33 Ghz Powerbook.

thanks,

rastro
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-15-2003, 06:23 AM
Replies: 3
Views: 2,492
Posted By rastro2
Re: Apogee Rosetta/Digi 002

okay--I'd like to use the A/D of the Rosetta at 96k, but I read that you can't use the Optical in at 96k. Is is possible to use the SPDIF for 96k digital in?

Thanks,

rastro
Showing results 1 to 25 of 35

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com