Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 36
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: henno
Forum: Getting Started 12-30-2013, 11:36 AM
Replies: 6
Views: 4,102
Posted By henno
Re: Ilok trial pro tools 11

thanks benoni for the heads up maybe theres another piece kit same idea

its no1 option at the moment

now what do I need ?????? henno goes hunting
Forum: Getting Started 12-30-2013, 11:31 AM
Replies: 6
Views: 4,102
Posted By henno
Re: Ilok trial pro tools 11

investigated rollback ML to snow leopard cant be done on mbp


guess i got to keep old system
Forum: Getting Started 12-30-2013, 11:23 AM
Replies: 6
Views: 4,102
Posted By henno
Re: Ilok trial pro tools 11

yes good to go 50 bucks down amazing process to keep old customers

thanks for your prompt reply

br

jon
Forum: Getting Started 12-30-2013, 03:42 AM
Replies: 6
Views: 4,102
Posted By henno
Ilok trial pro tools 11

Hi

I have pro tools 8 on mac tower using ilok 1

I have brand spanking new mbp to trial Pro tools11 downloaded the software and try to put license on ilok1 and its not showing up as a valid...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-27-2011, 02:46 PM
Replies: 5
Views: 3,840
Posted By henno
Re: G5 PPC Freeze?

try removing the ram bad stick maybe
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-30-2011, 11:25 PM
Replies: 6
Views: 4,123
Posted By henno
Re: All I want to do is make some music...

its time to rtfm

you can still drag your loops into pT
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-18-2011, 01:23 PM
Replies: 7
Views: 2,930
Posted By henno
Re: Just installed Sno leopard, now my 003 isn't working!!!

you cannot run 7.4 on snow leopard its got to be ver 8 at least

check the compatabilty charts
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-16-2011, 10:37 AM
Replies: 6
Views: 3,127
Posted By henno
Re: Cueing Mac and Xp pro tools le 7! plz read

i always wondered about this ...


what if want to run my v7.4 on on emac and v8.0.3 on another, does any firmware update on the hardware (003) make the hardware incompatable,, on the v7?
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-15-2011, 12:56 AM
Replies: 5
Views: 3,004
Posted By henno
Re: pro tools 8 le

check what have you got in other fw ports, unplug them,, then if you have more than one fw port try using the that for your 03..

check to see if you are up to date with 03 firmware ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-28-2010, 02:27 AM
Replies: 31
Views: 10,596
Posted By henno
Re: Protools LE - How to really improve system stability

are you recording to same hard disk? - dont!

have you turned off other apps unplugged stuff from the usb /firewire ports
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-17-2010, 03:32 PM
Replies: 29
Views: 8,209
Posted By henno
Re: -6086 and -9128 errors. No fix from General Troubleshooting

from memory there is a compatabilty list for hard drives some named chipset has to be used...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-02-2010, 03:59 AM
Replies: 12
Views: 6,702
Posted By henno
Re: compatibilty pro tools LE 8.0.3 and OSX 10.6.4

you will need to go through the troubleshoot document, but 8.0.4 is the latest version of PT for starters

there are things you need to turn off sleep mode etc so go through the document
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-17-2009, 03:00 AM
Replies: 0
Views: 2,302
Posted By henno
Session Templates Problem

I cannot use the session templates without getting crashes everytime I edit a region or use the keyboard


If I use a blank session Im fine.

I have

G5 PPC 1.8 single
2.5 G Ram
2x Hard...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-16-2009, 12:26 PM
Replies: 33
Views: 8,950
Posted By henno
Re: Computer crapping out at under 50% of CPU limit in Pro Tools. What gives?

My setup started playing up last week and after reinstall of everything 3 times I find that its t session templates that cause the problem,

When I start with blank session Im fine


anyone...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-14-2009, 01:47 AM
Replies: 1
Views: 2,526
Posted By henno
Restore-Install PTLe8 & plug ins

I had a disk failure on my Mac

I have restored this far OK
1. OSX leopard
2. PT v8

so far But I purchased many other things I have install disks for
Factory V2
Ignition pack2
bomb...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-09-2009, 07:31 AM
Replies: 4
Views: 4,246
Posted By henno
Re: Increasing delay in keyboard/mouse response...?

i noticed same but after upgrading to 10.5.8 i went back to 10.5.7 same even worse now...

i now hang when launching a project - after pt has loaded Hangs when building mix window
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-30-2009, 03:25 AM
Replies: 8
Views: 6,646
Posted By henno
Re: How do I delete the message 'Couldn't determine 4CC ID!'?

can someone advise how to determine which plugin is causing the message,

I think the cause of mine is the uaudio but this is not mentioned in the folder above
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-10-2009, 08:51 AM
Replies: 11
Views: 4,293
Posted By henno
Re: Downloading Pro Tool 8.0 LE HELP.

yes I recieved an email immediately wth activation code but no link in my digdesign account
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-10-2009, 08:48 AM
Replies: 11
Views: 4,293
Posted By henno
Re: Downloading Pro Tool 8.0 LE HELP.

digitech support I still have no link

who shall i call
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-09-2009, 04:01 AM
Replies: 11
Views: 4,293
Posted By henno
Re: Downloading Pro Tool 8.0 LE HELP.

i purchased PT8 for download last friday,

how long till the link show up in my account for a download?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-11-2008, 02:36 PM
Replies: 12
Views: 4,256
Posted By henno
Re: 003rack Digirack plugins missing after upgrade to 7.4

Hello digitechsupp


Well after doing your actions this is what I note.

1. In track inserts eg: audio insert plugins even less listing of available plugins!!!

but ..

2. In...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-11-2008, 09:21 AM
Replies: 12
Views: 4,256
Posted By henno
Re: 003rack Digirack plugins missing after upgrade to 7.4

registration issue resolved


please what plist to delete to reload all plugins

trash what and where the preferences>.....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-08-2008, 05:03 PM
Replies: 12
Views: 4,256
Posted By henno
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-08-2008, 03:50 PM
Replies: 12
Views: 4,256
Posted By henno
Re: 003rack Digirack plugins missing after upgrade to 7.4

Ok Ive returned to new PTLE 7.4 install clean

What plist to delete as I still do not see the Chorus and flanger plug in
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-08-2008, 02:45 PM
Replies: 12
Views: 4,256
Posted By henno
Re: 003rack Digirack plugins missing after upgrade to 7.4

thanks for your reply,

before I do anything stupid please advise what directory the plist is in?

Search found several folders with plist in them

osx

john
Showing results 1 to 25 of 36

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com