Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: albee1952
Forum: FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 01-05-2022, 07:51 AM
Replies: 24
Views: 1,177
Posted By albee1952
Re: 003r clicking sound and unwanted signal on input 1

Re the clicking, we really need to know more about it. Is it in the audio(clocking or failing chip) Or, are you hearing it from within the 003(most likely a relay). From my own(limited) experience,...
Forum: FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 01-04-2022, 01:19 PM
Replies: 24
Views: 1,177
Posted By albee1952
Re: 003r clicking sound and unwanted signal on input 1

The dreaded power harness issue was really for the 002. The 003 line was not known for that issue. I owned 2 003 mixers and 4 003 rack units and none ever had a similar issue(but both my 002 mixer...
Forum: FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 01-04-2022, 09:37 AM
Replies: 24
Views: 1,177
Posted By albee1952
Re: 003r clicking sound and unwanted signal on input 1

There is probably some kind of IC chip for each preamp and #1 is probably gone bad. I would also not bother spending money on repairs. If you can live without 1 channel, then just tape over #1 and...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com