Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 103
Search took 0.05 seconds.
Search: Posts Made By: ScottFB
Forum: Eleven Rack 01-14-2014, 07:47 PM
Replies: 5
Views: 4,134
Posted By ScottFB
Re: Issues with connecting 'stomp' box to FX Loop

I did turn FX Loop button on....and yes I did look at the manual even though the answer wasn't on either of the pages the 'FX Loop' was referred to in the index!!

Eventually I found my solution...
Forum: Eleven Rack 01-14-2014, 08:53 AM
Replies: 5
Views: 4,134
Posted By ScottFB
Issues with connecting 'stomp' box to FX Loop

Just purchased the Eleven Rack and am trying to hook-up my tc electronic Flashback x4 delay unit into the FX Loop.

Maybe I'm not clear on the very basics here but here's how I have it hooked up:...
Forum: Post - Surround - Video 02-11-2009, 01:00 PM
Replies: 9
Views: 3,328
Posted By ScottFB
Re: Best way to make a performance DVD?

Thanks to everyone who replied!
-Scott
Forum: Post - Surround - Video 02-11-2009, 09:05 AM
Replies: 9
Views: 3,328
Posted By ScottFB
Best way to make a performance DVD?

Hello
I'm not sure if this is a proper post for this forum but......
I'm interested in making a digital video recording of an acoustic guitarist's house concert performance but I want record the...
Forum: Virtual Instruments 07-23-2007, 07:13 AM
Replies: 6
Views: 5,760
Posted By ScottFB
Re: Virtual instrument latency problems!!!!!

Well, I think I figured out what I was doing wrong!........the midi track and instrument track I was trying to record 'input quantzed' midi on was set to samples instead of ticks........I've just...
Forum: Virtual Instruments 07-22-2007, 07:51 AM
Replies: 6
Views: 5,760
Posted By ScottFB
Re: Virtual instrument latency problems!!!!!

Thanks for writing,,,,

On my playback engine page.....

H/W Buffer size.. 512
RTAS Procesors....1 processor (should it be set to 2 processors?)
CPU Usage limit ....99%

and my input...
Forum: Virtual Instruments 07-21-2007, 10:57 PM
Replies: 6
Views: 5,760
Posted By ScottFB
Re: Virtual instrument latency problems!!!!!

Here's some additional info on how I have things set up:

BFD(stereo) is inserted on a stereo instrument track....I've also tried inserting it on a stereo aux input (same results)
I have a midi...
Forum: Virtual Instruments 07-21-2007, 10:04 PM
Replies: 6
Views: 5,760
Posted By ScottFB
Virtual instrument latency problems!!!!!

Hi,
All I'm trying to do is record a midi track using BFD while listening to the PT click track plug-in!?!?!?!?!?!
How do you eliminate or deal with latency when using the PT click plug-in in...
Forum: Virtual Instruments 07-21-2007, 03:22 PM
Replies: 1
Views: 1,858
Posted By ScottFB
Need help with BFD

I'm posting this on several different forums including the DUC's Virtual Instrument forum and Mac LE forums.....

I'm having a nightmarish experience with BFD which I just received today!!!!
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-21-2007, 03:20 PM
Replies: 0
Views: 1,758
Posted By ScottFB
Need help with BFD

I'm posting this on several different forums including the DUC's Virtual Instrument forum and Mac LE forums.....

I'm having a nightmarish experience with BFD which I just received today!!!!
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-21-2007, 12:22 PM
Replies: 0
Views: 2,258
Posted By ScottFB
Need help with plug-in instrument latency problems

Hi,,
How do you eliminate or deal with latency when using the PT click plug-in in conjunction with other instrument plug-ins (BFD)???.....when I try to record a midi BFD track (or any other plug-in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-19-2007, 06:00 PM
Replies: 2
Views: 2,262
Posted By ScottFB
Re: Sort of a re-post! (midi woes)

DigiTechSupport,
Thanks for the definitive answer I've been looking for.....
At least I know what I did now!!!

-Scott
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-19-2007, 01:51 PM
Replies: 2
Views: 2,262
Posted By ScottFB
Sort of a re-post! (midi woes)

Hi,
I'm going to try this one again with a different approach.
I certainly hope there is a tech wizard (Digi Support!?) on this forum that at one time or another has selected midi patch changes in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-17-2007, 02:58 PM
Replies: 3
Views: 2,193
Posted By ScottFB
Re: Midi woes resulting from upgrades

I was wondering if anyone on here is still running LE 6.4 with Panther?
If so, I'd like to ask a favor....that is if I could e-mail one of my 6.4 .pts sessions to see if these patch change #'s in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-16-2007, 08:29 PM
Replies: 3
Views: 2,193
Posted By ScottFB
Midi woes resulting from upgrades

On Thursday 6/14 I upgraded to Tiger (10.4.9) and LE 7.3.1 and it's been a nightmarish experience so far. I won't go into too much detail because everything seems to be working right now....well, ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-09-2007, 07:07 PM
Replies: 3
Views: 2,361
Posted By ScottFB
Re: Bounce to disc problems

Point well taken but I've been bouncing to the desktop for over 3 years....dragging the file into iTunes and burning CD demos....I did notice that my 'disc allocation' options no longer show my...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-09-2007, 06:34 PM
Replies: 3
Views: 2,361
Posted By ScottFB
Bounce to disc problems

When mixing a session, I normally like to to have my bounce-to-disc destination as my desktop instead of the session's audio files folder.....but now all of the sudden I can't bounce to the desktop...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-14-2006, 05:36 PM
Replies: 1
Views: 2,505
Posted By ScottFB
Supported applications

How do you add applications(iTunes) to be recognized by the 002 in PTLE 7?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-22-2006, 12:17 PM
Replies: 1
Views: 2,060
Posted By ScottFB
Transferring sesssions from DP To PT

Hi,
I was wondering if anyone here has had to transfer sessions from Digital Performer to Pro Tools. Is DigiTranslator pretty much my best/only option? Would like to hear from anyone who has done...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-19-2006, 10:42 AM
Replies: 11
Views: 3,008
Posted By ScottFB
Re: Do I have a Core Audio problem here?

Hi Randy
I was aware that only one app could use the 002 at once. My problem was with the updated versions of QuickTime and iTunes...iTunes 7 simply would not open with the 002 when trying to use...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-19-2006, 08:25 AM
Replies: 11
Views: 3,008
Posted By ScottFB
Re: Do I have a Core Audio problem here?

but if I upgrade to PT7 and Mac Tiger should I expect that everything will work OK then?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-19-2006, 07:23 AM
Replies: 11
Views: 3,008
Posted By ScottFB
Re: Do I have a Core Audio problem here?

Thanks everybody for your comments & suggestions!
I'm curious to know what Pro Tools shouldn't be able to do in my situation. So far I've been able to open and play all of my PT sessions....should I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-18-2006, 06:44 PM
Replies: 11
Views: 3,008
Posted By ScottFB
Do I have a Core Audio problem here?

I recently upgraded to Mac 10.3.9....I'm running PTLE 6.4....Core Audio 6.4no problems there...so far
BUT.......for some reason I can no longer get iTunes (version 7...the most recent) to even open...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-13-2006, 03:49 PM
Replies: 4
Views: 2,414
Posted By ScottFB
Re: Is PTLE 6.4 compatible with Mac OS 10.3.9?

So........does that mean 6.4 is OK then? I guesss I'm sort of confused.....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-13-2006, 12:21 PM
Replies: 4
Views: 2,414
Posted By ScottFB
Is PTLE 6.4 compatible with Mac OS 10.3.9?

I appreciate your help!

-Scott
Showing results 1 to 25 of 103

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com