Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Darryl Ramm
Forum: Windows 07-07-2022, 06:49 PM
Replies: 16
Views: 1,509
Posted By Darryl Ramm
Re: Clicks and co.. What's wrong?

If this is still an issue check Windows Graphics Control Panel has Pro Tools set to use the T500, and if that does not work then in the NVIDIA control panel (should be installed when drivers were...
Forum: Windows 07-05-2022, 11:48 PM
Replies: 16
Views: 1,509
Posted By Darryl Ramm
Re: Clicks and co.. What's wrong?

Thanks for all the details!

Make sure you have all those systems optimizations done exactly right. But yes you just left off a few things like moving out plugins in your initial post which is a...
Forum: Windows 07-05-2022, 09:16 AM
Replies: 16
Views: 1,509
Posted By Darryl Ramm
Re: Clicks and co.. What's wrong?

So! What!! Nothing! Really Surprising! About! That!!!! Not untypical behavior with plugin problems!!

Plug-ins installed in Pro Tools but not being used are very capable of causing CPU problems....
Forum: Windows 07-04-2022, 11:38 AM
Replies: 16
Views: 1,509
Posted By Darryl Ramm
Re: Clicks and co.. What's wrong?

What exact version of Pro Tools are you running?

What version of driver for your interface? And importantly, confirm you are not running ASIO4ALL.

Lots of good advice sofar. You are...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com