Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: AndreiS
Forum: Pro Tools | First Discussion 02-04-2018, 10:17 PM
Replies: 4
Views: 9,282
Posted By AndreiS
Re: Buffer Size settings problem in Pro Tools First

(I gave my reply 2 days ago, my post never made it to the forum for some reason. It said that it needed a moderator approval - seems like the guy doesn’t work on weekends… It may appear twice at some...
Forum: Pro Tools | First Discussion 02-02-2018, 11:52 PM
Replies: 4
Views: 9,282
Posted By AndreiS
Re: Buffer Size settings problem in Pro Tools First

Thank you for your answer and your time! I tried the settings you recommended (Realtek as default audio driver in Windows and Focusrite enabled and selected from the menu inside Pro Tools) but it...
Forum: Pro Tools | First Discussion 02-02-2018, 09:25 AM
Replies: 4
Views: 9,282
Posted By AndreiS
Buffer Size settings problem in Pro Tools First

Hello,

I’m trying to solve a problem I had in Pro Tools First v12.8.2 and now in 2018.1.0.

My system:

HP Pavilion 17-ab001nq
Windows 10 64bit
Intel i7 6700HQ 2.60GHz/2.60GHz
8GB RAM
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com