Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 102
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Eiko
Forum: Pro Tools 10 05-03-2013, 04:06 AM
Replies: 3
Views: 2,710
Posted By Eiko
Re: CoreAudio Installation weirdness, what's going on?

Hi Craig, thanks for your reply.
Yes, I tried this installer too, but the strange thing remained, that the CA Manager installed was still called "Digi CoreAudio Manager", unlike on my main audio...
Forum: Pro Tools 10 05-02-2013, 05:59 PM
Replies: 3
Views: 2,710
Posted By Eiko
Re: CoreAudio Installation weirdness, what's going on?

Nobody? I don't like bumping threads myself, but this question is really bugging me!
Anyone?

Thanks a lot! :-)
Forum: Pro Tools 10 04-29-2013, 06:44 PM
Replies: 4
Views: 4,775
Posted By Eiko
Re: Pro Tools Q4 Plug-in Promotion - Mail from Avid

No, not here, though I registered my upgrade to 10/11 around the same time as you did :( Maybe only certain countries get to enjoy the gift :( Or maybe they haven't come round to mailing all gifts...
Forum: Pro Tools 10 04-28-2013, 04:24 PM
Replies: 3
Views: 2,710
Posted By Eiko
CoreAudio Installation weirdness, what's going on?

Hello.
As the title suggests I'm experiencing something weird here:

After updating my PT9 (Digi003, MacPro, OSX 10.6.8) to PT10 on my main Audio partition, I wanted to install the new CoreAudio...
Forum: Pro Tools 9 10-13-2012, 06:44 PM
Replies: 11
Views: 14,608
Posted By Eiko
I've had this problem with PT8 and 003, upgraded...

I've had this problem with PT8 and 003, upgraded to PT9, still the same problem, the audio driver seems to crash or something. Mostly though I use Logic with the 003, and guess what, the connection...
Forum: Pro Tools 10 10-22-2011, 11:00 AM
Replies: 89
Views: 20,026
Posted By Eiko
Re: PT 10 Amnesty (I got screw*d)

That's how i felt with PT8, and since they never got it to work properly, I finally bought PT9 late July 2011, so not even 3 months ago.
PT9 still isn't as stable as you'd expect a highly integrated...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-29-2011, 06:27 AM
Replies: 1
Views: 2,379
Posted By Eiko
Re: Baffled: Unable to locate DigiDesign hardware

Yes, a common problem with PTLE 8 as it seems. I'm getting the same message on a very regular basis, as do many others. Yet DIG/Avid refuses to fix this problem, instead they force us to buy version...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-15-2011, 03:42 AM
Replies: 15
Views: 8,377
Posted By Eiko
Re: Standalone Core Audio Manager?

But that's exactly the point I refuse to accept: I shouldn't have to buy this upgrade to get my system to work! I bought bloody Protools and a 003R, it has never worked properly, and I expect them to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-13-2011, 12:22 PM
Replies: 15
Views: 8,377
Posted By Eiko
Re: Standalone Core Audio Manager?

And will I kill my Protools system if I only upgrade the new CA standalone driver, but not Protools itself?
I'm not ready to spend money again for a new version of Protools, while the version I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-02-2011, 05:24 AM
Replies: 15
Views: 8,377
Posted By Eiko
Re: Standalone Core Audio Manager?

Hello Digi,
I would greatly appreciate an answer to my question: Do you really want me to upgrade to PT9 just to get a working CA driver?
That can't be your intention really.
PTLE8 doesn't work...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-11-2010, 03:23 AM
Replies: 15
Views: 8,377
Posted By Eiko
Re: Standalone Core Audio Manager?

So in order to resolve this problem, I have to upgrade to PT9?
No way, Digi!!! I've spent good moey in 003R ad PT8 which doesn't work properly. I'd expect Digi to find a solution other than tell us...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-11-2010, 04:04 AM
Replies: 15
Views: 8,377
Posted By Eiko
Re: Standalone Core Audio Manager?

I'd be delighted to see a fixed CA-manager/driver that doesn't lose connection to the hardware every now and then!
I bought a 003R a while ago, and like many others, I do get this problem...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-08-2010, 03:52 AM
Replies: 15
Views: 20,303
Posted By Eiko
Re: New Pro Tools 9 Core Audio Drivers

They didn't get the previous CA driver to work properly, so I would have preferred a fix for this one first.
Right now I won't upgrade to PT9, but having a fairly new 003 System I would have...
Forum: Tips & Tricks 09-21-2010, 01:11 PM
Replies: 6
Views: 5,739
Posted By Eiko
Re: Using external FX via S/PDIF in Digi003 PTLE 8

Indeed! Silly me :-)

Folks I'm really relieved that the S/PDIF thing turned out to be as easy as I remembered it from the 001! But why isn't the I/O Setup set to default after a fresh install?
...
Forum: Tips & Tricks 09-21-2010, 05:42 AM
Replies: 6
Views: 5,739
Posted By Eiko
Re: Using external FX via S/PDIF in Digi003 PTLE 8

Thanks for your helpful reply Jimmy!!!

That certainly did the trick. I can now see the S/PDIFS everywhere.

Part of the problem was also related to the cable I use for t he S/PDIF connection. I...
Forum: Tips & Tricks 09-20-2010, 07:52 PM
Replies: 6
Views: 5,739
Posted By Eiko
Re: Using external FX via S/PDIF in Digi003 PTLE 8

Hi nst7,
thanks for your reply.
I tried it exactly as you said, but on the said "I/O" there's only "insert 1-2 (stereo)"
No S/PDIF.
In the I/O setup pane there's no S/PDIF either, so that's...
Forum: Tips & Tricks 09-20-2010, 01:58 PM
Replies: 6
Views: 5,739
Posted By Eiko
Using external FX via S/PDIF in Digi003 PTLE 8

Hi folks, I don't seem to be able to figure this out. I've got a Lexicon reverb, which I like to use from within PTLE 8 via S/PDIF.
Now, back in the days I did the same thing with my old Digi001 on...
Forum: Tips & Tricks 09-20-2010, 01:25 PM
Replies: 7
Views: 4,987
Posted By Eiko
Re: Any 003 owners notice this before?

Quite handy actually. I recently plugged in my guitar, and I wouldn't necessarily have noticed, that the level was going into the red. But those flashing LEDs are a real eye catcher :-)
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-19-2010, 03:14 PM
Replies: 3
Views: 3,720
Posted By Eiko
Re: mbox2 SPDIF out not listed in hardware setup

Oh boy, even my old Digi001 had separate S/PDIF Outs.
Good thing I found this thread, because I'm trying to get my lexicon reverb set up via the S/PDIF in and out. It was a straight forward matter...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-31-2010, 04:35 PM
Replies: 13
Views: 5,583
Posted By Eiko
Re: Setting up a new system. Which OS should I use right now?

So in order to make it work, is there any special workflow or order in which youy have to open the the software, turn on the 003, or anything you need stick to, or does it just work, as one would...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-31-2010, 09:31 AM
Replies: 13
Views: 5,583
Posted By Eiko
Re: Setting up a new system. Which OS should I use right now?

Are you guys using Logic 9 successfully with the 003? Man, I'm still mostly reading about people having problems getting the 003 to work properly, mostly with 3rd party software, including Logic... :(
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-23-2010, 06:15 PM
Replies: 13
Views: 5,583
Posted By Eiko
Re: Setting up a new system. Which OS should I use right now?

So can we conclude PTLE 8 with 003R on a MacPro can be a good, working system, and I don't have to be put off after reading all the complaints here on the DUC?

I mean, it's to late now anyway, cos...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-23-2010, 09:27 AM
Replies: 13
Views: 5,583
Posted By Eiko
Re: Setting up a new system. Which OS should I use right now?

Well, let me put it this way (and BTW thanks for your reply) I've read a fair bit on the DUC now, which has left me even more puzzled as to which configuration would be the most hassle free. Hence my...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-23-2010, 06:07 AM
Replies: 20
Views: 7,438
Posted By Eiko
Re: CD burning software

I'm using Toast 9 on SL as we speak, so version 9 is definitely compatible, therefore 10 will be too, I assume.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-23-2010, 05:56 AM
Replies: 2
Views: 4,971
Posted By Eiko
Showing results 1 to 25 of 102

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com