Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gtole2
Forum: Post - Surround - Video 10-05-2021, 09:43 AM
Replies: 6
Views: 216
Posted By gtole2
Re: Poly BWF metadata not translating in Premiere

Thank you so much for the info. unfortunately a lot of my mixes go to premiere editors and they wont accept AAfs
Forum: Post - Surround - Video 10-05-2021, 09:41 AM
Replies: 6
Views: 216
Posted By gtole2
Re: Poly BWF metadata not translating in Premiere

Yes Pro tools will embed the track names that are being bounced to a Poly BWF. for instance when bouncing to poly wave a file name

DSC_Rarefinds_30_TF_Stereo Mix

will show up in the file...
Forum: Post - Surround - Video 10-04-2021, 09:49 AM
Replies: 6
Views: 216
Posted By gtole2
Poly BWF metadata not translating in Premiere

Hi All,
I apologize if this has question has been answered before, but I could not find a discussion pertaining to it.
I was wondering if anyone has an idea how to get around Premiere truncating...
Forum: Pro Tools 2021 06-10-2021, 04:09 PM
Replies: 58
Views: 5,898
Posted By gtole2
Re: Anyone running 2021 on old cheesegraters?

I'm running a 5.1 Mac Pro with HD native in Mojave with no issues other than right now my Artist Control and Mix aren't working or being seen by EUControl.
I hope I can squeeze another couple years...
Forum: Artist Series 06-10-2021, 03:58 PM
Replies: 1
Views: 502
Posted By gtole2
Artist control/ Mix not working in PT 2021.3

HI All,
I have a situation that I'm banging my head against the wall with.
I have a macpro 5.1 with Protools HD running 2021.3 on Mojave.
I just recently upgraded to Mojave from High Sierra to...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-08-2018, 02:07 PM
Replies: 16
Views: 4,746
Posted By gtole2
Re: Apogee Symphony MKII HD and Digi 192 not working together

Well, I don't think I will be throwing out the Symphony MKII as I just bought it and it sounds amazing but It looks like I may have to spend More money to get an additional card in the Symphony or an...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-08-2018, 01:04 PM
Replies: 16
Views: 4,746
Posted By gtole2
Re: Apogee Symphony MKII HD and Digi 192 not working together

My point is that neither AVID or Apogee are willing to help because in their opinions both of their products work separately but not together. So I'm caught in a catch 22 even though Avid admits its...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-08-2018, 10:05 AM
Replies: 16
Views: 4,746
Posted By gtole2
Re: Apogee Symphony MKII HD and Digi 192 not working together

This is the response I received from Avid who also don't seem to care even though I pay them $399 a year for a perpetual license

Entered on: 1/4/2018 7:05 PM Entered by: Jeremy Asuncion

Hi...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-07-2018, 12:22 PM
Replies: 16
Views: 4,746
Posted By gtole2
Re: Apogee Symphony MKII HD and Digi 192 not working together

Loop Sync appears to be working Fine. The 192 follows all Sample rate changes with the Symphony MKII and both digilink cables work fine as the 192 works with both as long as the apogee isn't hooked up
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-06-2018, 02:34 PM
Replies: 16
Views: 4,746
Posted By gtole2
Re: Apogee Symphony MKII HD and Digi 192 not working together

Hi Darryl,
No the Symphony MK is an HD version running on the native card so no it doesn’t have thunderbolt that is a different unit altogether .
Yes the 192 works on both ports and both cables by...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-05-2018, 09:00 PM
Replies: 16
Views: 4,746
Posted By gtole2
Re: Apogee Symphony MKII HD and Digi 192 not working together

Yes it’s in HD mode and as far as they (Apogee) is concerned they think
Everything is fine because the Symphony MKII is working fine.
This the catch 22 Avid is pointing at Apogee and Apogee is...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-05-2018, 03:27 PM
Replies: 16
Views: 4,746
Posted By gtole2
Re: Apogee Symphony MKII HD and Digi 192 not working together

Apogee Says the MKII HD needs to be first, but either way, I hooked up the 192 first and the Symphony MKII second and it still didn't work. As I stated the 192 works fine by itself but as soon as you...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-05-2018, 02:09 PM
Replies: 16
Views: 4,746
Posted By gtole2
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-05-2018, 01:54 PM
Replies: 16
Views: 4,746
Posted By gtole2
Apogee Symphony MKII HD and Digi 192 not working together

Hi everyone I was hoping I could find a solution to my problem that Both AVID and Apogee can’t figure out.

This is the scenario

I’m running Pro tools 12.7.1 on a 12 core Mac Pro with Sierra and...
Forum: Pro Tools 12 06-09-2017, 10:53 AM
Replies: 24
Views: 11,117
Posted By gtole2
Re: AAE error -9173 stronger than ever on PT 12.7?!

I'm having this exact same issue. Any solutions? everything worked fine in 12.6

My System Macpro 2x 2.66GHZ-6 core Intel Xeon
With 48GB 1333 Mhz DDR3 ram
Running OSX 10.12.5
Forum: macOS 01-04-2015, 09:33 AM
Replies: 1
Views: 2,326
Posted By gtole2
Audiosuite not Launching PT11

Hi All,
I have a problem that has popped up recently and I haven't found any solutions on the DUC or elsewhere.
I recently updated Izotope RX2 to RX 4 for PT11. Since then Audiosuite wont launch...
Forum: Post - Surround - Video 11-25-2007, 06:21 PM
Replies: 3
Views: 2,105
Posted By gtole2
Re: PT 7.4 and Mojo on a Dual 2.5 G5

Hi Joe,
Is yours a PCIX or PCIe machine?
Thanks For your reply here is the quote and page
"Dual Core G5 Processor Models - PCI

The following models support playback of Avid video, but are not...
Forum: Post - Surround - Video 11-25-2007, 01:07 PM
Replies: 3
Views: 2,105
Posted By gtole2
PT 7.4 and Mojo on a Dual 2.5 G5

Hi All,
I was looking to upgrade to a dual g5 with a 2.5 GHz processor but I need it to work with a mojo box. I know it works fine with V7.2 but is anyone working with a mojo and a dual 2.5 g5 on PT...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-16-2007, 10:25 AM
Replies: 1
Views: 2,285
Posted By gtole2
PT 7.4 and Mojo issues

Hi All,
I just upgraded to 7.4 and thought it was the answer to all my dreams. Unfortunatley 7.4 still doesn't work with a mojo and a dual 1.4Ghz G4. What gives? The compatibility chart doesn't say...
Forum: Post - Surround - Video 11-16-2007, 08:02 AM
Replies: 0
Views: 2,072
Posted By gtole2
7.4 and Mojo issues

Hi All,
I just upgraded to 7.4 and thought it was the answer to all my dreams. Unfortunatley 7.4 still doesn't work with a mojo and a dual 1.4Ghz G4. What gives? The compatibility chart doesn't say...
Forum: Post - Surround - Video 10-17-2007, 10:18 AM
Replies: 13
Views: 3,368
Posted By gtole2
Re: PT 7.3.1cs5 and Mojo Video error

Hi All,
Well I did get it up and running just fine after talking to someone at Digi. Apparently (not documented on the website) if you run PT 7.2 the video engine uses the chip in the mojo to...
Forum: Post - Surround - Video 10-16-2007, 05:04 PM
Replies: 13
Views: 3,368
Posted By gtole2
PT 7.3.1cs5 and Mojo Video error

Hi All,
I am renting a Mojo box to bring in video from a HDCAM into Pt 7.3.1cs5 and I keep getting “digitize aborted due to dropped frames error”. I looked on the support page and it says this was...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-16-2007, 04:58 PM
Replies: 0
Views: 2,261
Posted By gtole2
Pt 7.3.1cs5 and Mojo Video error

Hi All,
I am renting a Mojo box to bring in video from a HDCAM into Pt 7.3.1cs5 and I keep getting “digitize aborted due to dropped frames error”. I looked on the support page and it says this was...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com