Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Chris Erlon
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10-19-2021, 02:02 PM
Replies: 6
Views: 683
Posted By Chris Erlon
Re: HD Hardware (HDX/HD Native) not detected by macOS (macOS 11 Big Sur

Having the same issue running HD Native TB, PT v2021.7.0 on OS 11.6.

I found this in another thread, which gives the terminal line you are using, but goes on to include a procedure to use if...
Forum: Licensing & Accounts 11-21-2020, 12:04 PM
Replies: 2
Views: 469
Posted By Chris Erlon
Re: Renewed license not working- DEAD IN THE WATER!

Cool, thank you. Deactivating the subscription license does get rid of the warning, so it must be running off the Perpetual license now. I guess that still needs to be figured out, but at least I...
Forum: Licensing & Accounts 11-21-2020, 10:53 AM
Replies: 2
Views: 469
Posted By Chris Erlon
Renewed license not working- DEAD IN THE WATER!

I'm on a yearly subscription, and my license just renewed on the 14th. It's showing as "Active" in my Avid account. I don't remember having to do anything last year to re-activate it, but apparently...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-20-2019, 01:03 PM
Replies: 2
Views: 987
Posted By Chris Erlon
Re: PT Ultimate not recognizing second HD Omni

Hmm. You're right, I just noticed that little sentence in the manual.

Well, that's no fun. But thanks for the quick reply.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-20-2019, 11:46 AM
Replies: 2
Views: 987
Posted By Chris Erlon
PT Ultimate not recognizing second HD Omni

I'm trying to connect a second HD Omni to my system, but PT won't recognize it. I've successfully connected each of the two Omni's independently, so it's not the units nor the cables. But when I...
Forum: Post - Surround - Video 02-15-2011, 04:07 PM
Replies: 6
Views: 3,407
Posted By Chris Erlon
Re: 24 vs. 23.98 Bounce/ plus, **FCP Warning

Thanks, guys...that did it.

As for the other issue, I'm sure it is a bug within FCP because I used the original files to create a DVD in DVD Studio Pro, and everything was in sync.

Chris
Forum: Post - Surround - Video 02-15-2011, 01:07 PM
Replies: 6
Views: 3,407
Posted By Chris Erlon
24 vs. 23.98 Bounce/ plus, **FCP Warning

I have something I can't quite wrap my head around. We finished a show in true 24fps. Now they are trying to get it to DVD, and the post house is having to convert the Quicktime to 23.98. They are...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-25-2006, 12:27 PM
Replies: 1
Views: 2,459
Posted By Chris Erlon
Timestamp oddity or bug

Hi all,

I have a strange time-stamp issue I can't seem to crack.

We're recording ADR every week for a TV show shot here in Austin. The session format is 16-bit/48k/SDII. After the session, I...
Forum: Post - Surround - Video 05-06-2005, 03:19 PM
Replies: 2
Views: 3,116
Posted By Chris Erlon
PT HD, FCP, and AJA/Kona

A couple of questions.

1) Is anyone using AJA Kona cards or AJA firewire IO boxes to output video when using Pro Tools? Does it work well?

2) Are there any problems with having a PTHD card...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-18-2003, 03:31 PM
Replies: 11
Views: 2,941
Posted By Chris Erlon
Video Capture Application?

I just set up my new G5, and everything is working great, except I had to buy a new Aurora IgniterX and it did not come with a capture application. My old Igniter LT came with 'Media Grab' for OS 9,...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-05-2003, 09:56 AM
Replies: 1
Views: 2,187
Posted By Chris Erlon
Firewire RAID

Hey,
Is anyone using OSX's mirrored RAID sytem with their firewire drives and Pro Tools? I've had two 911 chipsets go down in my EZQ drives in the last year, taking the drives with them. I'd like...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-24-2002, 08:36 AM
Replies: 3
Views: 2,566
Posted By Chris Erlon
Re: Firmware Rev Blows up Sync

Thanks for the replies. It finally worked. I saw the message in the read me, but I guess my definition of "a few" is different from Digi's. It took about 20 retries. Kind of like trying to start...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-23-2002, 03:24 PM
Replies: 3
Views: 2,566
Posted By Chris Erlon
Firmware Rev Blows up Sync

So 5.3.1 requires a new firmware upgrade for Sync I/O. Fine. I follow the simple instructions, and boom ---some sort of error during the update. Now the box is dead and won't accept any attempts...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-29-2001, 09:43 AM
Replies: 0
Views: 2,202
Posted By Chris Erlon
More Video Capture Questions

Hi gang.
After going through the recent posts about capture cards, I'm still a little fuzzy. I'm wanting to upgrade my older G4/500 to a Quicksilver 733. I'm currently using a miro DC30plus card...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com