Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 87
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: jasonguitar
Forum: Pro Tools 12 10-01-2017, 05:32 AM
Replies: 2
Views: 2,375
Posted By jasonguitar
ProTools 12.8.0 Crashes When Committing Tracks

9 times out of 10 when I attempt to commit tracks (ranging from 1 track to 5 tracks at a time), I get Apple's perpetual spinning pinwheel and have to close ProTools. Anyone ever had this issue? If...
Forum: Pro Tools 12 09-27-2015, 06:08 AM
Replies: 3
Views: 4,846
Posted By jasonguitar
Re: HELP!! Pro Tools 12 - Audio Disappearing When Recording

Problem fixed! I imported the session data into a new session, and now I'm able to record and the audio stays in the session without disappearing, and it shows up in the clip list. Thanks for the...
Forum: Pro Tools 12 09-26-2015, 05:46 PM
Replies: 3
Views: 4,846
Posted By jasonguitar
Re: HELP!! Pro Tools 12 - Audio Disappearing When Recording

I'm posting another quick detail in case it might help with identifying the problem. What's strange is that when I record 2-3 seconds of audio, the recording works and the audio stays. And I can find...
Forum: Pro Tools 12 09-26-2015, 05:40 PM
Replies: 3
Views: 4,846
Posted By jasonguitar
HELP!! Pro Tools 12 - Audio Disappearing When Recording

I just upgraded to Pro Tools 12.2. I was previously using Pro Tools version 10.3.7. I'm currently working on a session that I originally created in 10.3.7. I'm now working on it in PT 12.2. When I...
Forum: Pro Tools 10 08-19-2015, 06:34 PM
Replies: 4
Views: 7,573
Posted By jasonguitar
Latency Issues - Waves SoundShifter Plug-in

Need help with how to fix this latency problem. I just bought the Waves SoundShifter plug-in for $150. I have 6 audio tracks that I'm trying to apply an automated pitch shift at the very end of each...
Forum: Pro Tools 10 04-07-2015, 11:21 AM
Replies: 1
Views: 4,902
Posted By jasonguitar
Recording Screen and Pro Tools Session Audio Using Quicktime

I'm trying to use Quicktime Player to record my Pro Tools session screen and audio…kind of like doing a tutorial video where I can record what my speakers are playing from my Pro Tools session while...
Forum: macOS 01-16-2012, 01:07 PM
Replies: 7
Views: 2,874
Posted By jasonguitar
Re: Newbie Question...Using PT 10 and OS X Lion

Excellent! Slip mode did the trick. Not sure why I didn't come across that when I was doing trial and error, but oh well. I certainly appreciate the help for a simple fix.

Jason
Forum: macOS 01-15-2012, 01:17 PM
Replies: 7
Views: 2,874
Posted By jasonguitar
Re: Newbie Question...Using PT 10 and OS X Lion

I just tried using the "separation" grabber tool, and I was able to move all the tracks simultaneously. The problem is that I can't figure out how to make my opening audio track fall on the...
Forum: macOS 01-15-2012, 01:02 PM
Replies: 7
Views: 2,874
Posted By jasonguitar
Re: Newbie Question...Using PT 10 and OS X Lion

Thanks for the help. Yes, I've gotten that far, but how do I actually move the tracks to a certain point? When I try to move all the tracks using the grabber tool, it doesn't work. I want to move...
Forum: macOS 01-15-2012, 05:48 AM
Replies: 7
Views: 2,874
Posted By jasonguitar
Newbie Question...Using PT 10 and OS X Lion

I'm coming off a long hiatus from Pro Tools and recording...trying to get back into it after upgrading my gear. Finally up an running. Just changed over to Mac from PC, so learning that as well. ...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 07-12-2009, 04:02 AM
Replies: 11
Views: 5,747
Posted By jasonguitar
Re: Crash Report - What's Going On Here?

I am actually getting different errors for different sessions. For example, for the session that we've been talking about, I get the "Access Violation" error message, and this message usually...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 07-11-2009, 12:21 PM
Replies: 11
Views: 5,747
Posted By jasonguitar
Re: Crash Report - What's Going On Here?

Here is my version list:

Version List as of Sat 07/11/2009 15:15:04.53




Pro Tools Version

W32i APP ENU 7.3.1.133 shp protools m-powered.exe
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 07-11-2009, 05:03 AM
Replies: 11
Views: 5,747
Posted By jasonguitar
Re: Crash Report - What's Going On Here?

Over the past 1.5 years, I haven't had any issues like this with any of my plug-ins. What do you suggest?
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 07-08-2009, 10:59 AM
Replies: 11
Views: 5,747
Posted By jasonguitar
Re: Crash Report - What's Going On Here?

I'm using an M-Audio Firewire 1814. The plug-ins that I have installed are Structure, Ethno Instrument, BFD, and Xpand.

Yes, the drive labeled "Plug-ins" is dedicated for audio files (e.g.,...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 07-04-2009, 06:18 AM
Replies: 11
Views: 5,747
Posted By jasonguitar
Unhappy Crash Report - What's Going On Here?

I've been having all kinds of trouble with a Pro Tools session. When I try to play back, I get an "Access Violation" error message and sometimes this message: Assertion in...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-30-2009, 02:32 PM
Replies: 11
Views: 17,082
Posted By jasonguitar
Re: How do I get rid of "Missing Files" message when PT loads?

Great! I made sure that I selected "Autocreated" in the drop-down list, and I was able to find the 2 audio files that I needed to delete. Now I just have two fade files that I have to delete. How...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-29-2009, 02:12 PM
Replies: 11
Views: 17,082
Posted By jasonguitar
Re: How do I get rid of "Missing Files" message when PT loads?

The strange thing is that there are no files that are shown in italics in the regions list, and all of the files in my regions list are being used. Any other ideas?
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-28-2009, 04:08 PM
Replies: 11
Views: 17,082
Posted By jasonguitar
Question How do I get rid of "Missing Files" message when PT loads?

Each time I load a particular session in Pro Tools M-Powered (7.3.1cs7), I get the following message: 2 Audio files, 0 Fade files, and 0 video files are missing..."

I have chosen to "Skip All"...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-28-2009, 04:02 PM
Replies: 2
Views: 6,095
Posted By jasonguitar
Re: How do I make this disk allocation message go away?

Great, thanks! That took care of the problem! I appreciate it! :-)
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-28-2009, 06:38 AM
Replies: 2
Views: 6,095
Posted By jasonguitar
Question How do I make this disk allocation message go away?

When I load a session in Pro Tools M-Powered, I get the following message: "The original disk allocation for this session cannot be used. Check the disk allocation window to see what's change."
...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-28-2009, 06:32 AM
Replies: 0
Views: 4,372
Posted By jasonguitar
Question 2 Problems: PT not recognizing plug-in and CPU not recognizing external hard drives

I'm using Pro Tools M-Powered 7.3.1.cs7, and I recently moved all of my sessions from my LaCie external hard drives (which I had a few issues with) to a new Glyph GT 050Q 500 GB external hard drive...
Forum: MIDI 09-09-2007, 04:16 AM
Replies: 1
Views: 2,500
Posted By jasonguitar
Question about MIDI and changing tempo

Can someone tell me how to change tempo on a MIDI track? For instance, I am using BFD (a drum software program) as an instrument track using MIDI, and for a verse section of that track, I have the...
Forum: Virtual Instruments 07-02-2007, 09:29 AM
Replies: 20
Views: 4,524
Posted By jasonguitar
Digi approved software that contains orchestral instruments?

I'm looking for software that is approved by Digidesign that has quality orchestral instruments on it. I have XPand!, but that has samples and synth sounds. What if I want to have violins, oboes,...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-26-2007, 10:18 AM
Replies: 12
Views: 3,601
Posted By jasonguitar
Re: Tech Support, can you help me with my Firewire 1814?

I moved my Digi-approved firewire card to a different port on the motherboard, and I'm still having the same problems that I had before.

When I built my computer, I used the "Best Desktops for...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-25-2007, 10:43 AM
Replies: 12
Views: 3,601
Posted By jasonguitar
Re: Tech Support, can you help me with my Firewire 1814?

No, I haven't tried doing that yet. I definitely will. However, I do want to know how that might change things? Why would that help? Could the slot I'm using be causing a problem?

Thanks.
...
Showing results 1 to 25 of 87

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com