Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 39
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: silence2-38554
Forum: macOS 04-28-2014, 11:43 PM
Replies: 1
Views: 2,117
Posted By silence2-38554
Miniature ruler on retina display. PT10/Mavericks

Well, I bit the bullet & upgraded to Mavericks. I uninstalled pro tools first, installed Mavericks after repairing disk/permissions, then did a new install of 10.3.8. I'm running into a very...
Forum: Eleven Rack 09-16-2013, 10:02 PM
Replies: 2
Views: 2,865
Posted By silence2-38554
Re: 11R clock going nuts, only when connected to PT?

Fixed it. It was totally the cable. Funny, I seem to remember the insanely long FW400 cable that came with my 002r also being totally useless....
Forum: Eleven Rack 09-16-2013, 08:59 PM
Replies: 2
Views: 2,865
Posted By silence2-38554
11R clock going nuts, only when connected to PT?

For the last year or so, I have been using my 002R as my main audio interface with the 11R connected via SPDIF & it's worked great. After recently moving into a smaller space & really only having...
Forum: macOS 07-16-2013, 08:05 PM
Replies: 0
Views: 2,481
Posted By silence2-38554
Pro Tools not installing from primary user account (again?)

I've run into this a couple times, though not consistently. It happened once a couple years ago with Lion & PT8, and now again with Mountain Lion & the 10.3.6 update that was just released.
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-07-2009, 05:03 PM
Replies: 1
Views: 2,645
Posted By silence2-38554
002R - How to check firmware version??

I've searched all over Digi's site & the DUC with no luck at all. All I want to do is make sure my 002R's firmware is up to date. How do I check it & what is the current version?? Running 8.0.1 on...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-11-2009, 03:30 PM
Replies: 1
Views: 2,360
Posted By silence2-38554
Re: PT8 : Adjusting the Memory location window Left - Right

I'm dealing with the same issue. Anyone?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-25-2009, 02:49 PM
Replies: 16
Views: 9,175
Posted By silence2-38554
Re: Sudden Static White Noise

The white noise burst has nothing to do with your computer. I had the EXACT same thing happening that I couldn't figure out. It's your original MBox's firmware. Upgrade it to the most recent...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-04-2008, 02:49 PM
Replies: 6
Views: 3,241
Posted By silence2-38554
Nope, I hadn't seen that firmware update yet! ...

Nope, I hadn't seen that firmware update yet! I'm downloading right now, let you know the result! Thank you!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-03-2008, 08:59 PM
Replies: 6
Views: 3,241
Posted By silence2-38554
Holy Deafening White Noise!!!!

So, i've been dealing with this ever since updating to Leopard. I updated before a compatible version of PT was released, so at first I attributed it to that. I have since upgraded to the latest...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-22-2008, 10:15 PM
Replies: 0
Views: 2,337
Posted By silence2-38554
NVIDIA card problems with JUST the 8800 & 7300??

I have a dual core G5 2.0 Ghz w/ a GeForce 6600 card. Do I have anything to worry about now that I updated to 7.4.2?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-22-2008, 10:11 PM
Replies: 1
Views: 2,343
Posted By silence2-38554
Re: Any problems with Spdif with 002R ??

Think about what you just said... It's a DIGITAL signal. if it can carry 1's & 0's, it doesn't matter if the line is "unbalanced" It's irrelevant in this application. Just make sure it's a good...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-22-2008, 01:10 PM
Replies: 3
Views: 2,342
Posted By silence2-38554
Re: Finally Updated G5 to Leopard + 7.4.2, now PT won\'t open

Alright, it's definitely a ReWire/Plug-in issue. I go to open PT & right when it says "Loading Plug-Ins", it gets stuck on "Digi ReWire.dpm" for a few seconds then gives me the Unexpectedly Quit...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-21-2008, 11:01 PM
Replies: 3
Views: 2,342
Posted By silence2-38554
Finally Updated G5 to Leopard + 7.4.2, now PT won\'t open??

With the release of 7.4.2, I finally updated my dual 2 ghz G5 tower to Leopard, updated to 10.5.3 via the combo updater, then installed 7.4.2. I went to open PT & got the "The Application Quit...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-19-2007, 11:39 PM
Replies: 3
Views: 2,311
Posted By silence2-38554
Re: DINR launches, but doesn\'t do anything to the audio??

If I try to use it as an Audiosuite Plug In, it just simply does not affect the audio AT ALL. I have the Use In Playlist button checked in the upper right hand corner, as I have heard that being un...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-19-2007, 01:42 PM
Replies: 3
Views: 2,311
Posted By silence2-38554
DINR launches, but doesn\'t do anything to the audio??

Alright, so the only noise reduction plug in I have on my computer is DINR. It launches just fine as an audiosuite plug in, everything looks visually correct, but no matter what I do to it, it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-23-2007, 02:18 PM
Replies: 10
Views: 3,260
Posted By silence2-38554
Re: OO2R\'s preamps worthless above a certain level??

I figured it out, it had to do w/ the -10db pad switch on the MXL condenser's i'm using. I swapped one w/ a Samson condenser w/ no pad switch & it didn't cut out at all, so I just set the MXL's to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-22-2007, 10:50 AM
Replies: 10
Views: 3,260
Posted By silence2-38554
Re: OO2R\'s preamps worthless above a certain level??

the mic is going directly into the 002. When I run the signal through one of my studio projects pre's & into ch. 7 or 8, it works totally fine, which is leading me to beleive that the pre's are...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-22-2007, 12:47 AM
Replies: 10
Views: 3,260
Posted By silence2-38554
Re: OO2R\'s preamps worthless above a certain level??

when I turn the dials past 2 o'clock, the mic starts to cut in & out it's distorted so bad. if you talk into it you sound like a robot. I've only had my 002R for about a year, what should I do? ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-21-2007, 02:40 PM
Replies: 10
Views: 3,260
Posted By silence2-38554
OO2R\'s preamps worthless above a certain level??

So, I was recording an acoustic set for my dad today & had my L & R condenser mics going into Mic line 1&2. The signal wasn't that strong 'cause the mics were pretty far from him, so I had the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-27-2006, 07:47 PM
Replies: 0
Views: 2,285
Posted By silence2-38554
moving tracks in mix/edit windows...dumb problem

So today, i'm mixing a song & moved a guitar track up next to the kick drum to line up some of their transients. When I went to move the guitar track back down where it was, it wouldn't let me. I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-02-2006, 01:54 PM
Replies: 8
Views: 2,449
Posted By silence2-38554
Re: Not a Valid Audio Volume??

Thanks for pointing me to the right thread, the version of PT7 on my Powerbook came from a Firewire transfer from my PowerMac G5. I Uninstalled PT7, repaired permissions, re-installed it, repaired...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-02-2006, 12:39 PM
Replies: 8
Views: 2,449
Posted By silence2-38554
Re: Not a Valid Audio Volume??

Um, yeah...I already said I tried that in my original post & it won't let me. That's when it gives me the error message...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-02-2006, 12:03 PM
Replies: 8
Views: 2,449
Posted By silence2-38554
Not a Valid Audio Volume??

I recently purchased a Powerbook G4, 1.67ghz processor, 1gig RAM (soon to be 2), and I made sure that it had a 7200 RPM drive in it so I could use it for doing mobile recording of smaller projects. ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-09-2006, 07:06 PM
Replies: 2
Views: 2,258
Posted By silence2-38554
Re: Why do my sessions copy themselves upon opening?

Thank you, un-checking stationary pad fixed it!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-09-2006, 01:10 PM
Replies: 2
Views: 2,258
Posted By silence2-38554
Why do my sessions copy themselves upon opening?

This only happens in one folder for some reason, and it just started happening. Evrery time I open a previously saved session, it makes a copy of itself as it opens. What is going on??
Showing results 1 to 25 of 39

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com