Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: seasonreverse
Forum: Pro Tools 2018 04-10-2022, 01:04 PM
Replies: 5
Views: 920
Posted By seasonreverse
Re: Ring-modulated sound on playback when using Elastic Audio varispeed

I found this thread which seems to be describing my exact problem but in PT 12.4.0, although I'm not using any warp anchors with EA varispeed.
Forum: Pro Tools 2018 04-09-2022, 07:01 PM
Replies: 5
Views: 920
Posted By seasonreverse
Re: Ring-modulated sound on playback when using Elastic Audio varispeed

Thanks for these ideas!

I tried playing on Mac Mini w/ built-in sound card, got the same problem.
I tried create new session and import session data one track at a time, still the same problem. ...
Forum: Pro Tools 2018 04-08-2022, 06:17 PM
Replies: 5
Views: 920
Posted By seasonreverse
Re: Ring-modulated sound on playback when using Elastic Audio varispeed

Thanks for the reply! I didn't realize PT 2018.7 wasn't supported on Mojave. The Mac Mini I'm on was originally shipped with Catalina but I downgraded to Mojave so I could keep using my 002. I've...
Forum: Pro Tools 2018 04-08-2022, 12:15 PM
Replies: 5
Views: 920
Posted By seasonreverse
Ring-modulated sound on playback when using Elastic Audio varispeed

Hoping that someone might be able to help me with a problem that’s been bugging me for a while! I have a few sessions where I have used elastic audio with varispeed to slow down/speed up recordings...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com