Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: DigiTechSupt
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-11-2010, 02:30 PM
Replies: 2
Views: 310,866
Posted By DigiTechSupt
Re: General Troubleshooting - Pro Tools LE on Windows (XP & Vista)

If you're experiencing problems with MP3 export, please see these pages:

MP3 Option Installation on Pro Tools 8 Systems (http://avid.force.com/pkb/articles/download/en357165)

MP3 Option...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-02-2009, 10:02 AM
Replies: 2
Views: 310,866
Posted By DigiTechSupt
Re: General Troubleshooting - Pro Tools LE on Windows (XP & Vista)

If your Mbox 2 Pro is not being recognized it may be due to corrupted firmware. Please follow the steps in the article below, as it should fix the problem:

MBox 2 Pro not recognized by Pro Tools...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-29-2005, 08:55 AM
Replies: 2
Views: 310,866
Posted By DigiTechSupt
General Troubleshooting - Pro Tools LE on Windows

Troubleshooting Pro Tools issues is typically done by process of elimination - start with the simple things first, then move on depending on the results you're getting.

For problems regarding...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com