Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Blue642
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-04-2006, 01:38 PM
Replies: 1
Views: 1,854
Posted By Blue642
Mixes on disc

When I mix in PT with my sony MDR-7506 (required for school) It sounds awesome.

when I bounce to disc as eithe wav or mp3 it's totally different, vocals that were too loud in the mix and got...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-26-2005, 06:13 PM
Replies: 0
Views: 2,272
Posted By Blue642
2 different probs.

Hey guys as you can tell I have 2 different problems, but first here's my specs.

Powerbook G4 1.67GHz, 17" screen 2GB SDRAM.
MAC OSX Tiger ver. 10.4.2
Pt 6.9.2
Digi 002

1.) Usually when...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-12-2005, 01:42 PM
Replies: 1
Views: 2,609
Posted By Blue642
Re: How do I uninstall pro tools, mbox2, everything!

put in you PTLE installer disc, click on install PTLE (like you were going to install it) then click the menu dropdown at the top left and select uninstall.. proceed as normal.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-07-2005, 08:03 PM
Replies: 3
Views: 2,632
Posted By Blue642
Re: upgrading my imac G5, suggestions....

Your computer can hold 2gigs of ram the mem for the 17'' and 20'' is the same. You can look at crucial.com and choose your exact computer and see what is compatible with it (so theres no question if...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-07-2005, 07:15 PM
Replies: 0
Views: 2,342
Posted By Blue642
T-Racks EQ, and Amplitube.

Hi, I am having problems installing these 2 programs from the bundled software with protools. I clicked for both to install and left the sampletank unclicked b/c i have the full version of that....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-04-2005, 01:30 PM
Replies: 0
Views: 2,393
Posted By Blue642
problem with additional software.

I tried installing the extra plugins off of the factory cd and It claims that the install wasnt necessary bc the files were already there. also does it with the Ik multimedia...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-31-2005, 05:23 PM
Replies: 1
Views: 2,354
Posted By Blue642
Re: actual plugin problem..

The same thing is happening with my IK stuff(amplitube, and T-racks.)
I already have the full version of sampletank so i chose not to install that, and the install location of that is on a different...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-31-2005, 04:42 PM
Replies: 5
Views: 3,041
Posted By Blue642
Re: Making music together over the internet.

It'd get a lil pricy but u could always Overnight an external firewire drive back and forth.
it would also require waiting until at least the next day... or u could get the digidelivery thing...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-31-2005, 04:35 PM
Replies: 1
Views: 2,354
Posted By Blue642
actual plugin problem..

seems my last post may have been deleted, which is ok, because i'm just annoyed at all the installs i am doing right now... anyway.

When I try to install the factory plugins for the 002 off of the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-23-2005, 02:40 PM
Replies: 5
Views: 2,005
Posted By Blue642
Re: Ok...I REALLY need some help with this one, pl

I don't believe that's what he is saying.
I also don't know how to fix it but I believe his problem is when the track is record enabled and he's playing back, he can hear what he recorded but not...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-23-2005, 02:27 PM
Replies: 1
Views: 2,327
Posted By Blue642
Re: SYSTEM MEMORY

latency sounds like the issue with the ivory samples. I had the problem when i used cubase and it exists to some extent in all DAW due to the sound being converted from analog to digital. It takes a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 03:56 PM
Replies: 6
Views: 2,226
Posted By Blue642
Re: Drum inputs.

Thanks again for your comments. I can learn a lot from this. I do need to work on learning mic placement. At the moment, I am getting geared for school (Berklee online for Music production and Tech.)...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 02:28 PM
Replies: 6
Views: 2,547
Posted By Blue642
Re: Simple (?) Playback Issue- LE 6.8.1, Tiger 10.

Also make sure that you are connecting the monitors to your MBOX2 if I remember correctly it doesn't play back from your computer monitors.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 02:23 PM
Replies: 6
Views: 2,547
Posted By Blue642
Re: Simple (?) Playback Issue- LE 6.8.1, Tiger 10.

Tiger 10.4 will only allow PT 6.9.2 to run 6.8.1 shouldn't have even loaded from what I have experienced. you can call customer service. You'll most likely need to register the product and ask for...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 02:15 PM
Replies: 6
Views: 2,226
Posted By Blue642
Re: Drum inputs.

Thanks for the reply, so with each drum on its own track i can turn up r down each specific drum, correct?

For example, if in the mix I find that the snare is a little buried I can just turn up...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 11:01 AM
Replies: 1
Views: 2,116
Posted By Blue642
Re: Unistalled 6.9 to fix problem but will not reload

I believe 6.9.2 is an upgrade only from either 6.9 or 6.7 full version, so one of those must be installed first. If you had 6.9.2 before you must've had the full version of 6.9 or 6.7
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 10:58 AM
Replies: 3
Views: 2,368
Posted By Blue642
Re: LE ....................avid express upsetting

i believe that It still could be trying to use the driver.... actually I got that error when I installed 6.4 on my mac with tiger 10.4, the only version of protools 6 that works with 10.4 is PT...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 10:37 AM
Replies: 3
Views: 2,368
Posted By Blue642
Re: LE ....................avid express upsetting PT

if you look up that error in the answerbase, on the support section of digi's website you can find your solution.
Most solutions say that you have to quit the other app. (AVID in your case) b/c it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 09:39 AM
Replies: 6
Views: 2,226
Posted By Blue642
Re: Drum inputs.

just wondering if my question was clear or do I need to re-word it?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 08:06 AM
Replies: 2
Views: 2,665
Posted By Blue642
Re: Having problems starting Pro Tools!! I\'m a noob

When did you get it?
I recently bought my 002 and it came with 6.4, to run on Tiger you need 6.9.2.
When I called they told me to register it and write a note stating that i need upgrade for 6.9.2...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2005, 08:02 AM
Replies: 6
Views: 2,226
Posted By Blue642
Drum inputs.

hello,
I'm trying to record a standard 5pc drumset using 8 mics: 2 overheads,3 tom mics,snare mic, bass mic, and hi-hat mic. I have an 002 console, that I was inputting the overheads on 1&2 for...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com