Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: richists
Forum: Pro Tools 12-07-2021, 03:01 AM
Replies: 0
Views: 182
Posted By richists
PT 2021 records selections only

Hi, since the update to version 2021.7 Pro Tools records selections only.
When I just want to record from a certain position (without a selection), it shows the infamous error message "unable to...
Forum: Pro Tools 08-26-2021, 03:09 AM
Replies: 2
Views: 521
Posted By richists
Re: HEAT unable to activate in iLok

Thanks! That was the issue. The HEAT is on!
Forum: Pro Tools 08-25-2021, 07:04 AM
Replies: 2
Views: 521
Posted By richists
HEAT unable to activate in iLok

Hi all,

I can't activate HEAT in my iLok account. I wrote to the AVID customer care and the agent just replied:

'It looks like your licenses are all updated including HEAT.
May we know if...
Forum: General Discussion 01-21-2021, 04:51 AM
Replies: 6
Views: 1,817
Posted By richists
Pro Tools Ultimate Trial on a new computer not possible

I have a new computer and I would like to try if PT-Ultimate runs on it. I've already downloaded the trial for my old Mac one year ago but it didn't work because the computer was not supported. I...
Forum: Pro Tools 2019 05-29-2020, 05:30 AM
Replies: 3
Views: 712
Posted By richists
Re: I/O setup not the same in edit and mix windows

Hello everyone. I really don't know what happened but after a restart with the parameter RAM reset shortcut it works. Seems it was the computer and not Pro Tools. Sorry for bothering.
Forum: Pro Tools 2019 05-29-2020, 05:11 AM
Replies: 3
Views: 712
Posted By richists
Re: I/O setup not the same in edit and mix windows

Actually that was the first thing I did. :(
Forum: Pro Tools 2019 05-29-2020, 02:12 AM
Replies: 3
Views: 712
Posted By richists
I/O setup not the same in edit and mix windows

Hello everyone, I have a problem that seems very easy to solve but I'm just getting mad because nothing works.

I bought an Apollo Twin Duo and set up my I/O settings as usual. I used the...
Forum: Pro Tools 2019 03-04-2020, 01:47 AM
Replies: 2
Views: 4,583
Posted By richists
Re: Suddenly AAE Error 7054

Thanks! That worked.
Forum: Pro Tools 2019 02-27-2020, 04:49 AM
Replies: 2
Views: 4,583
Posted By richists
Suddenly AAE Error 7054

Hello all, suddenly Pro Tools 2019 won't start all the plugins from Lexicon PCM native verb bundle.

It says:

--------------------------------------------------------------------------------...
Forum: Pro Tools 2019 09-21-2019, 05:06 AM
Replies: 12
Views: 4,513
Posted By richists
Re: Huge Latency / Delay in PT 2019.6 with VI's

That's it. Just played around and it works. Finally I'm recording my VI's routed to the master aux and without latency anymore! Thanks a lot, Darryl! :)
Forum: Pro Tools 2019 09-21-2019, 04:54 AM
Replies: 12
Views: 4,513
Posted By richists
Re: Huge Latency / Delay in PT 2019.6 with VI's

It is. It's only the instruments I play live with my keyboard. Because when they are routed to mix bus there is this latency I'm talking about here. After recording I'm always setting the output to...
Forum: Pro Tools 2019 09-20-2019, 08:28 AM
Replies: 12
Views: 4,513
Posted By richists
Re: Huge Latency / Delay in PT 2019.6 with VI's

Ok, but I don't think that you can see something there.

The send called MIX is routed to the MIX bus
The instruments which are rotes directly to the master are these I'm playing live, because...
Forum: Pro Tools 2019 09-20-2019, 06:25 AM
Replies: 12
Views: 4,513
Posted By richists
Re: Huge Latency / Delay in PT 2019.6 with VI's

Thanks for your reply. I have no plugins on the bus and neither on the master. It's only the VI on an instrument track. And it doesn't matter which VI it is. It happens with all of them.
Forum: Pro Tools 2019 09-20-2019, 04:49 AM
Replies: 12
Views: 4,513
Posted By richists
Huge Latency / Delay in PT 2019.6 with VI's

Hello friends,

The latency in PT 2019 drives me crazy.
I want to record VI's , I play them always live.

1. When my instrument track is routed to a mix bus, the delay is unbelievable. There's...
Forum: Windows 08-31-2019, 01:22 AM
Replies: 12
Views: 11,894
Posted By richists
Re: Problem enabling video engine 2019.6

It's interesting that this issue exists on a Windows PC as well. I had no problems with DNxHD videos in all PT 2018 versions. Just after I updated to Pro Tools 2019.6 on Mac (Mojave) the "Video...
Forum: Pro Tools 2019 08-30-2019, 12:33 PM
Replies: 1
Views: 1,016
Posted By richists
I updated to Pro Tools 2019.6 a few days ago...

My first impressions:

1. Video Engine Errors are back!!! I missed them so much... NOT. Even with DNxHD videos this error appears constantly. It didn't happen with Pro Tools 2018 versions.

2....
Forum: Pro Tools 2018 03-06-2019, 10:16 PM
Replies: 9
Views: 3,995
Posted By richists
CPU Overload in 2018.12 -6101

Hello, I'm getting the (in)famous error -6101:

A CPU error occurred. If this happens often, try increasing the "H/W Buffer Size” in the Playback Engine Dialog, or removing some plug-ins. (AAE...
Forum: Pro Tools 12 06-08-2017, 09:30 AM
Replies: 10
Views: 9,360
Posted By richists
Re: export AAF...no automation?

Did someone find a solution? I'm having this issue as well. It's annoying as I have to send some AAF's to an editor. It just makes no sense for him without the automations.
Forum: MIDI 04-25-2017, 02:06 AM
Replies: 1
Views: 3,914
Posted By richists
Selecting only highest/lowest notes

Hello friends,

Maybe I didn't find this function yet, actually I guess it doesn't exist at all in Pro Tools. But maybe someone here knows more than me:

Sometimes I use only a piano-plugin to...
Forum: General Discussion 02-11-2015, 07:08 AM
Replies: 2
Views: 1,963
Posted By richists
Re: How to seperate gaps between audio regions?

Hey, thanks a lot for this idea! A very easy and clever solution. That works well for me. Hope that I can help you one day as well with an answer. :)
Forum: General Discussion 02-11-2015, 05:45 AM
Replies: 2
Views: 1,963
Posted By richists
How to seperate gaps between audio regions?

Hello community,

I'm a Pro Tools user for 15 years and now I have to do something very easy but which I've never done before. So I hope that you won't laugh and that someone can help me here.
...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com