Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: muk shoe
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-03-2000, 09:10 PM
Replies: 2
Views: 1,859
Posted By muk shoe
Re: Digi001 with PMac7300/200Mhz???

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial,Helvetica,sans-serif">quote:<HR>Originally posted by jhemstone:
My current studio platform includes a PMac7500/100 w/Sonnes G3/300 upgrade,176MB mem,MacOS 8.6,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-29-2000, 06:27 PM
Replies: 3
Views: 2,285
Posted By muk shoe
Re: Waves 2.8.1 installer/digi 001

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial,Helvetica,sans-serif">quote:<HR>Originally posted by obseco:
Waves does not support Audiosuite in demo mode<HR></BLOCKQUOTE>

thanks guys, Muk Shoe
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-28-2000, 08:53 PM
Replies: 3
Views: 2,285
Posted By muk shoe
Waves 2.8.1 installer/digi 001

has anyone tried the waves bundles or the demos available on the waves site..I downloaded them and installed them with the new 2.8,1 installer and they boot up when starting protools but how do i...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com