Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 42
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: TNDoug
Forum: Windows 04-12-2011, 02:22 PM
Replies: 6,898
Views: 4,715,312
Posted By TNDoug
Re: i7 Builds - Specs and Results

Thanks Mano! One last question before I get started. My old rig has a Corsair HX520W Modular PS. I've already purchased the TX650W PS but am not certain I need it. Will the 520W PS be sufficient...
Forum: Windows 04-12-2011, 09:49 AM
Replies: 6,898
Views: 4,715,312
Posted By TNDoug
Re: i7 Builds - Specs and Results

After a couple of weeks of trying to troubleshoot my Tyan Quadzilla I have gone ahead and ordered some components for an i7 build. Here is what I have already ordered:

GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-05-2011, 12:14 PM
Replies: 3,511
Views: 790,190
Posted By TNDoug
Re: Allenstein OctaPC(8-core) and Quadzilla(4-core) *OS Update

I am having similar problems with my quadzilla. Removing the RAM chip out of DIMM 0 seemed to stabilize system for a while, but I continue to expereince random restarts of the operating system. ...
Forum: Windows 03-10-2011, 08:53 AM
Replies: 2
Views: 2,750
Posted By TNDoug
PT 9 Mbox won't boot just Ilok

I recently purchased PT9 crossgrade for my Mbox 2. Works great, but one of the advertised features, ability to edit PT sessions with just the Ilok and no MBox does not work. My main rec set up is a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-20-2008, 12:08 PM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

Hey Guys,

Sorry you are still getting Skoiked. I transferred all of my recording to a brand new 250 GB SATA drive at the first of January and I have been Skoik-free since. My previous audio...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-30-2007, 07:46 AM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

Sorry to hear about your ongoing problems with the skoik. I really don't expect any action on this until after New Years, but I have been loading up on examples of audio tracks and session files...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-24-2007, 06:27 AM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

I feel you. I am not expecting any action on this until after the holidays have passed. I will definitely post results here if tech support does not.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-23-2007, 08:06 PM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

Indeed Backup, Backup, Backup. I have gotten so frustrated with this problem that I have created a new term to describe it.....Skoiked. This nuisance has become so common in my sessions that I took...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-22-2007, 07:50 PM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

I am planning on sending the session file to digi after the holidays and calling tech support. I will post the results afterwards. Hopefully we can find a cure for this problem.

Happy Holidays,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-22-2007, 02:01 PM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

I have a session file that is particularly bad that I would like to send for evaluation. I sent some audio clips to transfer at digidesign dot com as per your direction and have not heard back. I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-19-2007, 06:57 PM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

Sadly, this beast has reared it's ugly head in my latest session. This time I was able to determine that the noise is occurring on the record enabled track because I had a vocal aux bus track with...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-19-2007, 05:40 AM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

The most frustrating issue with this bug is that it occurs mostly during playback but doesn't actually get written to the track. However, occasionally it does get recorded like this clip right here....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-15-2007, 09:23 PM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

Buffer size is set at 1500 ms; Lever 2 (default) with cache size = "normal". H/W buffer size is 512 Samples, 4 Processors and CPU Usage limit is set to 85%. I am defragging my C drive overnight and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-15-2007, 07:23 AM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

thanks EGS. I will have to defrag after this session, but it sure is awful. Drive is 250GB with 25 GB free.

ughhh
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-15-2007, 06:43 AM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

can tech support comment on this bug? I was recording some strings today and the cellist almost had a heart attack when the blast came through the headphones during a quiet section? It made me want...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-14-2007, 03:52 AM
Replies: 12
Views: 4,336
Posted By TNDoug
Re: Lightbridge questions: latency, laptops and firewire car

I made the jump from Digi 001 to PFLB about 6 months ago. I can say that I am very pleased with the additional functionality of PT 7.4. However, I can say definitively that you WILL have problems...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-14-2007, 03:31 AM
Replies: 216
Views: 65,463
Posted By TNDoug
Re: THAT AGGRIVATING WHITE NOISE!!!!!

I am having the same problem. Did trashing your prefs etc. solve this?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-14-2007, 03:27 AM
Replies: 2
Views: 3,865
Posted By TNDoug
Random Blasts of White Noise

I recently upgraded to PTMP 7.4 and love EA. However, while recording I occasionally get random blasts of white noise which are very unsettling. Didn't happen in 7.3. PT even records these blasts...
Forum: General Discussion 10-24-2007, 11:33 AM
Replies: 8,715
Views: 2,161,232
Posted By TNDoug
Latest stuff...

I have just completed my latest album Periodically. It is 119 songs from the first person perspective of all of the elements on the periodic table. For the conclusion I made up an element DBLFesium...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 09-02-2007, 04:01 PM
Replies: 1
Views: 2,332
Posted By TNDoug
Synchronization Problems

I am trying to migrate to Pro-Tools M-powered with a lightbridge and Digimax LT. When I have the external clock button engaged on the Digimax, audio plays back flawlessly, but I can not get an input...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-16-2007, 08:07 AM
Replies: 1
Views: 2,606
Posted By TNDoug
Noise Artifacts with Digi 001 and Digimax LT

I bought a used Digimax LT via ebay for use with my 001. The unit was severely damaged in shipment and was sent to Presonus for a factory refurbishment. I have the unit back and it looks great but...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 07-02-2007, 09:43 AM
Replies: 14
Views: 4,418
Posted By TNDoug
Re: M-powered Academic Windows XP Unable to Locate Hardware

you have to have the audio interface AND the Ilok plugged in to launch PTLE Academic. For example, PTLE Academic will not launch with just the mbox or transit plugged up.

Hope this helps
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-09-2007, 07:54 AM
Replies: 2
Views: 5,412
Posted By TNDoug
Re: \"WARNING Loss of Plug-In authorization keys may occur\"

You can fix this easily by renaming your hard drive to less than 11 characters. I had named one of my drives "music_file_backup" and got the same error. By renaming it to "Music_BU" I was able to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-02-2007, 11:34 AM
Replies: 6
Views: 2,811
Posted By TNDoug
Academic and LE?

It has been posted that ProTools Mpowered and LE can coexist on the same computer system so long as they are the same version. I can not install PT Academic 7.3 on my computer running LE 7.3. I am...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-02-2007, 06:01 AM
Replies: 1
Views: 2,111
Posted By TNDoug
Re: Upgrade Problems - Help Please

Bump

Does anyone have Academic and LE 7.3 coexisting on the same machine? Anyone have Academic up and running at all?
Showing results 1 to 25 of 42

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com