Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bradliff
Forum: macOS 07-02-2015, 12:53 PM
Replies: 0
Views: 3,124
Posted By bradliff
Application Manager "installation failed because another installation is in progress"

I want to install Pro Tools 12 update, but my Manager keeps telling me that "installation failed" because "another installation is in progress." But there's clearly no other installation in progress...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-16-2011, 08:43 AM
Replies: 0
Views: 2,521
Posted By bradliff
Unhappy Installation problems!

I posted a thread a few days ago about my installer crashing. Well the situation has gotten perhaps a bit better, but still quite frustrating. Here it is:

I recently purchased a new iMac. It's...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-15-2011, 01:41 PM
Replies: 5
Views: 3,271
Posted By bradliff
Re: Pro Tools LE Installation Keeps Crashing...

I thought I read somewhere that you have to have Pro Tools installed in order to do the updates... that 8.0.1 - 8.0.5 are just updates...

If I go and download the 8.0.5 update, it has the full...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-14-2011, 07:24 PM
Replies: 5
Views: 3,271
Posted By bradliff
Re: Pro Tools LE Installation Keeps Crashing...

I have a 3.06 GHz Intel Core i3 iMac with 4Gb of ram running OSX 10.6.7 Snow Leopard... recently clean installed. I'm trying to install Pro Tools LE 8.0 from the DVD that came in the box.

I've...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-14-2011, 02:52 PM
Replies: 5
Views: 3,271
Posted By bradliff
Unhappy Pro Tools LE Installation Keeps Crashing...

I have just bought a new computer. I had a 2.1Ghz Power PC G5 iMac that had Pro Tools LE 8.0.1 installed on. It couldn't handle much. So I decided to go for a computer that had some power. As far...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-12-2011, 02:46 PM
Replies: 3
Views: 3,019
Posted By bradliff
Re: Heavy CPU load with occasional error 6101

Plus I've reduced the number of undo's to 16 from 32 after I watched on a tutorial that it would help on processing/memory power or something.

I know the easy answer to this for a lot of you may...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-12-2011, 02:41 PM
Replies: 3
Views: 3,019
Posted By bradliff
Re: Heavy CPU load with occasional error 6101

Well, I've had it set to 512 samples, but I've only got 1 processor and it will only let me go up to 85%.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-12-2011, 12:42 PM
Replies: 3
Views: 3,019
Posted By bradliff
Heavy CPU load with occasional error 6101

I'm running Pro Tools LE 8.0.1 with an Mbox 2 USB interface on a 2.1 Ghz Power PC G5 iMac with 2.5G of ram. I'm recording to a 7200 rpm external hard drive via Firewire 400 (the best the iMac G5...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com