Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: c-tone
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-29-2021, 12:37 AM
Replies: 6
Views: 621
Posted By c-tone
Re: HD I/O clocking issues on HDX

Mine worked fine after replacing both of the new HD I/O's with a third new one. Not sure what the problem was, but swapping out HD I/O units eventually solved it. The HDX card and my old 192 were...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-03-2020, 10:00 PM
Replies: 6
Views: 621
Posted By c-tone
Re: HD I/O clocking issues on HDX

Both HD IO's are brand new and so is the HDX card. I don't ever run 192k sessions, but it is having issues and showing additional failures in Digitest at lower sample rates when connected along with...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-03-2020, 08:21 PM
Replies: 6
Views: 621
Posted By c-tone
HD I/O clocking issues on HDX

Earlier this year, I upgraded my old HD rig to a new(er) computer with HDX, keeping the old Digi 192 interface. Everything was working great. However, recently I added an HD I/O and immediately...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com