Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 37
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ArtyMorty
Forum: Pro Tools 07-27-2022, 09:29 AM
Replies: 22
Views: 2,571
Posted By ArtyMorty
Re: alt, shift, 3 not working

Same issue here as well. Windows 11 Pro - Pro Tools 2022.6

I've done a clean uninstall and reinstall of Pro Tools to no avail.

I'm used to numpad "3" - although the other "#3" works.
Forum: Pro Tools 2020 04-19-2020, 10:08 AM
Replies: 0
Views: 529
Posted By ArtyMorty
Upgrade my 5,1 Mac Pro or build i9 for HDX

Hello all.

I've been using a 2012 6 core Mac Pro 5,1 with SSD and 32gigs RAM combined with HDX since 2013 and have considered upgrading it to:

*12 cores
*pcie adapter for with M.2 drive...
Forum: Pro Tools 12 03-15-2017, 03:10 PM
Replies: 8
Views: 4,090
Posted By ArtyMorty
Re: PT HDX count off causes all tracks to play on output 1-2

I had a similar problem and the only way to solve it was to go into Setup - I/O... and in the "Output" tab go down to "AFL/PFL Path" and change to "none".

Pro Tools HDX 12.7.1 OSX Sierra
Mac Pro...
Forum: Pro Tools 12 04-21-2016, 10:12 AM
Replies: 7
Views: 3,684
Posted By ArtyMorty
Re: No real issues for me.

I can also verify this. Everything works perfect for me other than the meter lag which, in all honesty, is starting to drive me nuts. Also, I use my hardware synths as external instruments mixed with...
Forum: Pro Tools 12 04-21-2016, 07:33 AM
Replies: 11
Views: 6,716
Posted By ArtyMorty
Re: PT 12 Solo / Rec Problems

I'm so sorry I didn't see your post months ago. I'm not sure why I'm not emailed when subscribed to threads. I'm not forum savvy.

I have to set APL/PFL to "None" in order to not have your problem....
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-02-2015, 02:43 PM
Replies: 7
Views: 5,167
Posted By ArtyMorty
Re: HD Omni Easter Egg

:-) Thanks. :D
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-02-2015, 02:12 PM
Replies: 7
Views: 5,167
Posted By ArtyMorty
Re: HD Omni Easter Egg

It happened again but this time I was ready.
https://www.youtube.com/watch?v=QCvlwHF2oO8
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10-28-2015, 06:32 PM
Replies: 7
Views: 5,167
Posted By ArtyMorty
Re: HD Omni Easter Egg

HAHA! I still can't believe that I saw it; and I didn't even think to grab my cell phone to film it. I was shocked.:-)
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10-26-2015, 08:55 PM
Replies: 7
Views: 5,167
Posted By ArtyMorty
HD Omni Easter Egg

I was just recording some bass guitar into my Omni and when I pushed the pad button and brought up the preamp gain, people's names started showing up on the Preamp and Monitor displays.

I don't...
Forum: Pro Tools 12 09-29-2015, 10:21 AM
Replies: 4
Views: 4,460
Posted By ArtyMorty
Re: HDX Input Monitoring level changes to previous fader level when disengaged

Ok that explains my confusion then. I went from PT10 to PT12.
Forum: Pro Tools 12 09-29-2015, 09:27 AM
Replies: 4
Views: 4,460
Posted By ArtyMorty
Re: HDX Input Monitoring level changes to previous fader level when disengaged

Thank you very much. This solved it for me.

I wonder if this option might have been automatically enabled in previous versions and I just took it for granted.

Have a great day.
Forum: Pro Tools 12 09-28-2015, 01:37 PM
Replies: 4
Views: 4,460
Posted By ArtyMorty
HDX Input Monitoring level changes to previous fader level when disengaged

I have a question regarding Input Monitoring on HDX.

If I engage "input" monitoring on a track then change its fader level and press play, the fader does not move. Good.

However, if I...
Forum: Pro Tools 12 05-06-2015, 01:03 PM
Replies: 11
Views: 6,716
Posted By ArtyMorty
Re: PT 12 Solo / Rec Problems

Well, I had the problem arise once again so I decided to really figure this out and found out that the solution was simple after all.

I went to "setup" - "I/O" - "Output" page and changed "AFL/PFL...
Forum: Pro Tools 12 04-23-2015, 07:53 PM
Replies: 11
Views: 6,716
Posted By ArtyMorty
Re: PT 12 Solo / Rec Problems

I just wanted to update this thread by saying that I fixed my problem. I ended up deleting everything relating to Pro Tools including the Pro Tools folder in Documents and anything else like the...
Forum: Pro Tools 12 04-21-2015, 09:20 AM
Replies: 11
Views: 6,716
Posted By ArtyMorty
Re: PT 12 Solo / Rec Problems

Thanks.

Yeah I don't remember having this problem until fairly recently and the only thing that I have done was update Yosemite. This Mac Pro is only used for Pro Tools so I only have Yosemite,...
Forum: Pro Tools 12 04-21-2015, 08:38 AM
Replies: 11
Views: 6,716
Posted By ArtyMorty
Re: PT 12 Solo / Rec Problems

I've isolated my issue. Apparently I only have this problem when using the "Count off" feature. I had it set to 2 bars but I guess that doesn't matter. If I don't use the "Count off" feature then all...
Forum: Pro Tools 12 04-20-2015, 01:50 PM
Replies: 11
Views: 6,716
Posted By ArtyMorty
Re: PT 12 Solo / Rec Problems

This is bizarre. I was just recording bass on one track and all was fine. Then after a few overdubs, I started a new pass and suddenly the volume of all my tracks were much louder and stayed at that...
Forum: Pro Tools 12 04-20-2015, 11:47 AM
Replies: 11
Views: 6,716
Posted By ArtyMorty
Re: PT 12 Solo / Rec Problems

I also noticed that if I simply un-solo and solo the Rec track while recording the Rec track then obeys the solo. Otherwise the problem stands.
Forum: Pro Tools 12 04-20-2015, 11:33 AM
Replies: 11
Views: 6,716
Posted By ArtyMorty
Re: PT 12 Solo / Rec Problems

No.
No.
Linked.

Thanks.
Forum: Pro Tools 12 04-20-2015, 11:15 AM
Replies: 11
Views: 6,716
Posted By ArtyMorty
PT 12 Solo / Rec Problems

I figured that I would post my problem here first before contacting Avid.

Scenario:

I make a new blank session using all default I/O settings. Then I add a few audio tracks using only analog...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-13-2013, 09:04 AM
Replies: 16
Views: 7,776
Posted By ArtyMorty
Re: AAX DSP Dverb issue.

Great News!

Thank you very much. :-)
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-10-2013, 06:20 PM
Replies: 16
Views: 7,776
Posted By ArtyMorty
Re: AAX DSP Dverb issue.

Update:

I thought I'd install 10.3.7 to see if this issue was resolved and apparently the problem is still there - so back to 10.3.5 for now.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-04-2013, 01:38 PM
Replies: 16
Views: 7,776
Posted By ArtyMorty
Re: AAX DSP Dverb issue.

Wow - ok. Thanks for the confirmation.
I'm just going to use 10.3.5 for now - everything works great.

When I buy PT 11 this will be a problem since I'll have to use 10.3.6 but I guess it won't...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-03-2013, 05:07 PM
Replies: 16
Views: 7,776
Posted By ArtyMorty
Re: AAX DSP Dverb issue.

ok thanks - will do.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-03-2013, 03:12 PM
Replies: 16
Views: 7,776
Posted By ArtyMorty
Re: AAX DSP Dverb issue.

Thanks.

No - I was unaware of that file. Where is it? User/Prefs?

Thanks.
Showing results 1 to 25 of 37

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com