Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: Jon_Atkinson
Forum: Buy & Sell 03-09-2022, 01:29 AM
Replies: 0
Views: 440
Posted By Jon_Atkinson
Forum: Post - Surround - Video 01-12-2022, 03:45 AM
Replies: 3
Views: 408
Posted By Jon_Atkinson
Re: Setting up new Mac Pro.... HDMI out or AJA?

Thanks for the reply... Yeah, that was kind of how it seemed to me...

I might just stick with the AJA for now, as I'm comfortable with that workflow.

Seems like something which AVID could look...
Forum: Post - Surround - Video 01-12-2022, 02:42 AM
Replies: 3
Views: 408
Posted By Jon_Atkinson
Setting up new Mac Pro.... HDMI out or AJA?

Hey all,

Just setting up a new Mac Pro... Up until recently I've been using a Mac Pro 2010 with an AJA iO Express connected by HDMI to an HD TV to run picture. All fine and rock solid.

I'm...
Forum: Pro Tools 11-05-2021, 10:07 AM
Replies: 3
Views: 473
Posted By Jon_Atkinson
Re: Change Of Behaviour With Fades/Audiosuite?

Thanks so much...!

That's exactly what it was....

Once I searched "Handles" in the manual it all made sense...!

p.963 of the manual explains it nicely with the various Audiosuite options and...
Forum: Pro Tools 11-05-2021, 06:59 AM
Replies: 3
Views: 473
Posted By Jon_Atkinson
Change Of Behaviour With Fades/Audiosuite?

Hey all,

I'm seeing a change of behaviour with the way PT handles fades and Audiosuite, and I'm wondering if anyone has a workaround (or knows where to find a way) to get back to previous or...
Forum: Pro Tools 10-20-2021, 05:32 AM
Replies: 4
Views: 256
Posted By Jon_Atkinson
Re: Repeated Clip List No-Selection Problem

Ok...

Finally might have found the root cause of this...

It's still buggy, and not reliable at all, but it seems as though the issue is whether "auto created" clips are selected to show or...
Forum: Pro Tools 10-20-2021, 04:23 AM
Replies: 4
Views: 256
Posted By Jon_Atkinson
Re: Repeated Clip List No-Selection Problem

Actually.... It's just random....

Seems as though the Clips List clip selection is just not 100% working properly.

I'm also seeing failure in the Batch Renaming part of this:

6 consecutive...
Forum: Pro Tools 10-20-2021, 03:33 AM
Replies: 4
Views: 256
Posted By Jon_Atkinson
Re: Repeated Clip List No-Selection Problem

Ok....

Further digging, and it looks like toggling the "Select Clips> Select Unused Ignores Parent Clip" option in the dropdown menu in the clips list fixes this...

I still think this is a bug...
Forum: Pro Tools 10-20-2021, 02:53 AM
Replies: 4
Views: 256
Posted By Jon_Atkinson
Re: Repeated Clip List No-Selection Problem

Hmmmm....

It seems that this workaround doesn't fix the problem... Although it did work initially.

100% repeatable issue.... New session created, import session data (markers, tempo map and...
Forum: Pro Tools 10-19-2021, 01:39 AM
Replies: 4
Views: 256
Posted By Jon_Atkinson
Repeated Clip List No-Selection Problem

Hey all,

Thought I'd just post here as I have a repeated and repeatable problem, and I now have a workaround....

I've been migrating some sessions from my older machine which was running...
Forum: Pro Tools 2020 11-26-2020, 03:54 AM
Replies: 2
Views: 667
Posted By Jon_Atkinson
Re: Panning not working (how to change output??)

If your tracks are set to output to a mono destination then panning won't work... But it would be usual to have your outputs directed to a stereo destination.

The default is usually to Output 1-2,...
Forum: Pro Tools 2020 11-11-2020, 07:44 AM
Replies: 199
Views: 38,099
Posted By Jon_Atkinson
Re: ProTools 2020.11

I wonder if it ties in with the new multiple Bounce To Disk option?... As in, you bounce all the individual Master Fader outputs as stems?

Totally guessing, but I can see how that might be the way...
Forum: Post - Surround - Video 06-05-2020, 08:02 AM
Replies: 3
Views: 896
Posted By Jon_Atkinson
Re: RX6 Connect and PT2020 broken?

Hey Rich,

Thanks for the reply.

I'll check that out...Sounds exactly like the sort of thing which might be a cause (though it was working fine with 2019.6)

Just tried it again and (of...
Forum: Post - Surround - Video 06-05-2020, 05:38 AM
Replies: 3
Views: 896
Posted By Jon_Atkinson
RX6 Connect and PT2020 broken?

Hey all,

Just upgraded to 2020.5 (from 2019.6) and all is going great with folder tracks etc etc.

However I'm seeing a consistent issue with using Izotope RX6 Connect:

I send audio out to RX...
Forum: Pro Tools 2019 03-17-2020, 07:14 AM
Replies: 12
Views: 1,847
Posted By Jon_Atkinson
Re: EQ plugin that can take 'snapshot'?

It's a pretty tough thing to do.....

The best I've come across is Dynamic Spectrum Mapper, now called Pro Audio DSP DSM v3 (it's a bit of a mouthful..!)
Distributed by Plugin Alliance.

It's...
Forum: Pro Tools 2019 01-26-2020, 09:10 AM
Replies: 4
Views: 2,232
Posted By Jon_Atkinson
Re: Pro Tools 2019 and Ableton Live together?

If you’re just using built in Ableton effects and instruments, then it might be worth trying it in Rewire mode into PT.

You can run separate outs to separate ins in PT...

Depends on your...
Forum: Pro Tools 2019 01-07-2020, 10:18 AM
Replies: 8
Views: 1,075
Posted By Jon_Atkinson
Forum: Pro Tools 2019 01-07-2020, 10:16 AM
Replies: 8
Views: 1,075
Posted By Jon_Atkinson
Re: AUX Related Delay Comp Weirdness..?

Yeah... That was my first thought too... I guess I might have an AUX hidden somewhere that's not patched properly.

However, even if I create a new Bus I get this behaviour....

So, for instance...
Forum: Pro Tools 2019 01-07-2020, 06:40 AM
Replies: 8
Views: 1,075
Posted By Jon_Atkinson
Re: AUX Related Delay Comp Weirdness..?

This is just listening in real time (didn't even attempt to print as it was so far out)

Actually, Committing is a good workaround (as the output of the bus can stay as Output 1/2)...

Weird that...
Forum: Pro Tools 2019 01-06-2020, 09:13 AM
Replies: 8
Views: 1,075
Posted By Jon_Atkinson
AUX Related Delay Comp Weirdness..?

Hey all,

Getting an odd behaviour in PT 2019.6...

I'm running a fairly large mix (though not pushing the CPU too hard at all), and trying to print some stems but seeing some fairly odd...
Forum: Pro Tools 2019 11-01-2019, 04:32 AM
Replies: 26
Views: 5,920
Posted By Jon_Atkinson
Re: Drag and drop AAX sampler

Yeah... it's kind of semi-crippled...!

Depends on your exact workflow, but it might be worth a try...
Simpler has some really nice features, like warped playback, so if you have a sample with...
Forum: Pro Tools 2019 10-31-2019, 10:26 AM
Replies: 26
Views: 5,920
Posted By Jon_Atkinson
Re: Drag and drop AAX sampler

Not out of the timeline it isn't unfortunately.

Also, it doesn't play spread across the keyboard, nor is it polyphonic (for a single sample)... Not sure if the OP was looking for that (or that's...
Forum: Pro Tools 2019 10-31-2019, 07:54 AM
Replies: 26
Views: 5,920
Posted By Jon_Atkinson
Re: Drag and drop AAX sampler

I'd be tempted to say (and I'm just guessing here) that there's a PT reason why there isn't drag and drop...

For instance, you *can* drag and drop audio into NI Maschine from the timeline in...
Forum: Pro Tools 2019 10-12-2019, 07:47 AM
Replies: 8
Views: 1,583
Posted By Jon_Atkinson
Re: PT randomly choosing sound card on startup

Yep. Couldn’t agree more. Awful.
I have a fair amount of experience of their products (using them with artists who have bought their products. )
They are the very definition of prosumer


Sent...
Forum: Pro Tools 2019 09-24-2019, 05:22 AM
Replies: 8
Views: 1,583
Posted By Jon_Atkinson
Re: PT randomly choosing sound card on startup

Just a quick update...

Updating to PT 2019.6.0 appears to have solved this...

Though it was useful info regarding the internal battery on the Mac, it struck me that this was unlikely to be the...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com