Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 274
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: blackbirdstudio
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-28-2015, 08:04 PM
Replies: 5
Views: 3,565
Posted By blackbirdstudio
S3 and HD native

Hey guys...

Ive been pricing up getting an upgrade for my system. The Avid dealers where i live said the S3 doesnt work with using a HD native card. They said i have to go HDX.

Seems odd to...
Forum: Buy & Sell 07-19-2014, 07:20 AM
Replies: 0
Views: 2,194
Posted By blackbirdstudio
Apogee Symphony 16 analog out card

Howdy all.
I have a 16 output card for the current apogee symphony sitting unused and lonely.
I have all orginal boxes for shipping. So in an electrostatic bag, in foam, in a box, in a shipping...
Forum: Buy & Sell 02-11-2014, 10:05 PM
Replies: 2
Views: 2,670
Posted By blackbirdstudio
Forum: Buy & Sell 02-07-2014, 09:11 AM
Replies: 2
Views: 2,670
Posted By blackbirdstudio
Forum: Buy & Sell 02-02-2014, 09:14 AM
Replies: 2
Views: 2,670
Posted By blackbirdstudio
Digi 192, digi 96, and apogee symphony 16 out card

Hi all..

Selling some converters. Located in Australia.
I have boxes for all.

Digi 192, 16 ins and 8 outs.. 1000 plus shipping
Digi 96, 8x8. 500 plus shipping
Apogee 16 out card for...
Forum: macOS 12-21-2013, 07:34 AM
Replies: 6
Views: 4,568
Posted By blackbirdstudio
Re: Apogee symphony + digi 192 issue

Ok cool, thanks..

I've adjusted it, and it doesn't affect recording. Only fixes converter delay timing with hardware inserts within a session..

I altered that setting, recorded a bit, and it's...
Forum: macOS 12-21-2013, 04:55 AM
Replies: 6
Views: 4,568
Posted By blackbirdstudio
Re: Apogee symphony + digi 192 issue

Howdy..

It seems that's only for hardware inserts.

I'm looking for a solution during just tracking.. So just the adc side of things.

Cheers
Dave
Forum: macOS 12-20-2013, 08:37 PM
Replies: 6
Views: 4,568
Posted By blackbirdstudio
Re: Apogee symphony + digi 192 issue

Hi..

Where a outs in pro tools do I enter the info?

Cheers
Dave
Forum: macOS 12-20-2013, 09:36 AM
Replies: 6
Views: 4,568
Posted By blackbirdstudio
Apogee symphony + digi 192 issue

Howdy all..

Im running an Apogee symphony alongside an old digidesign 192.. Pro tools 10HD..

When im recording, theres a difference in time between the apogees and the digis. The digis seem to...
Forum: macOS 06-24-2012, 07:26 PM
Replies: 3
Views: 2,788
Posted By blackbirdstudio
Re: Upgrading from 8

Howdy.
I upgraded from pt8hd to pt10hd the other day...

I put the new version on a separate drive, so i could choose to go back to my pt8 setup if things got weird..

The one thing i didnt...
Forum: macOS 06-22-2012, 09:46 AM
Replies: 3
Views: 2,822
Posted By blackbirdstudio
Re: Bounces playing back fast

Howdy.

Embarrasingly, the problem has been solved...

The speed up, was a fried drummer hearing things after a day of rehersals. yay.

The snapper not recognising pro tools 10 bounces thing,...
Forum: macOS 06-21-2012, 08:03 AM
Replies: 3
Views: 2,822
Posted By blackbirdstudio
Bounces playing back fast

Hi all.

Since moving to PTHD10, whatever files i bounce out of pro tools are having issues. These are bounces for listening copies, so 44.1, 16bit interleaved Wav's..

They bounces playback fine...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-16-2012, 06:48 PM
Replies: 4
Views: 5,433
Posted By blackbirdstudio
Re: Waves V9, PT's V8.1.1

Lovely....



Thanks all.. !!

Cheers
Dave
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-13-2012, 07:13 PM
Replies: 4
Views: 5,433
Posted By blackbirdstudio
Waves V9, PT's V8.1.1

Howdy all.

Has anyone got Waves V9 working on PTHD 8? Im tempted to give it a go, even though its not supported. Just looking for any feedback.

Thanks
Dave
Forum: macOS 03-20-2012, 08:52 PM
Replies: 2
Views: 3,864
Posted By blackbirdstudio
Re: pro tools 10hd standalone

Thats what i was hoping for..
Thanks!
Cheers
dave
Forum: macOS 03-20-2012, 07:28 PM
Replies: 2
Views: 3,864
Posted By blackbirdstudio
Pro Tools HD 10 standalone

howdy all..

Is it possible to run pro tools 10hd on my macbook pro laptop with inbuilt soundcard? The same way i do it with PT9??

By just selecting the approriate playback engine...

I heard...
Forum: macOS 10-20-2011, 10:03 PM
Replies: 38
Views: 17,242
Posted By blackbirdstudio
Re: Pro Tools 10 is sweet!

Thank you kind sir...
Forum: macOS 10-20-2011, 09:50 PM
Replies: 38
Views: 17,242
Posted By blackbirdstudio
Re: Pro Tools 10 is sweet!

Howdy all....

Can someone post a link to upgrade prices??
Im a tad confused price wise...

Im going from PT8 HD to PT 10HD

Cheers
dave
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-28-2011, 10:07 PM
Replies: 3
Views: 3,039
Posted By blackbirdstudio
Re: how to add RTAS plugins on input tracks?

Just make sure you put a tdm first. So just put a trim plug on TDM format before the rtas plug you want to use.

Cheers
Dave
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-18-2011, 01:31 AM
Replies: 46
Views: 14,424
Posted By blackbirdstudio
Re: VCC Full Version Release

Howdy all..

Ive found i only have excessive cpu usage with this plug when oversampling is turned on.

I have a 2.66 Quad core (pt's sees 8 cores). Last generation. 4 gb ram..

With no...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-14-2011, 09:29 AM
Replies: 46
Views: 14,424
Posted By blackbirdstudio
Re: VCC Full Version Release

Howdy all...

You've probably seen the meltdown on gearslutz regarding this plug.. Lots of people having trouble at the moment.

News has it that there shall be a fix on either tuesday or...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-12-2011, 10:25 AM
Replies: 46
Views: 14,424
Posted By blackbirdstudio
Re: VCC Full Version Release

Howdy all.
Ive been getting troubles with the full release version of VCC. Settings dont save after closing and reopening sessions. Channels often freeze. Crashes. Pops whenever i hit play. Cant...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-12-2011, 06:23 AM
Replies: 4
Views: 3,521
Posted By blackbirdstudio
No purple Audio MC77 plug

Hi all.
Since updating to 8.1.1, my licence for the purple audio comp cant be read. Says its unauthorised. I know ive had this problem before, but cant remember the fix.

Cheers
Dave
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-18-2011, 12:15 AM
Replies: 5
Views: 3,277
Posted By blackbirdstudio
Re: Split to mono question

Nope.. Nothing missed...

Thats perfect. Works a charm..
I had the plugs in stereo mode. Multi mono just spits them out automatically, as you just mentioned... Awesome...

Thanks all!!
...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-17-2011, 09:26 PM
Replies: 5
Views: 3,277
Posted By blackbirdstudio
Re: Split to mono question

Cheers for the replys fellas!!

I dont normally have to do this either, but circumstances have led me to need to do this for many tracks... Not too bad, only takes a few minutes really, but any...
Showing results 1 to 25 of 274

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com