Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: st41p9mike
Forum: Pro Tools 11 07-10-2013, 07:39 PM
Replies: 148
Views: 78,479
Posted By st41p9mike
Re: Protools 11 Recording Timing

Figured I would throw my hat into the ring here as well.....
I'm having the same delay issues as I am trying to overdub new parts. While I have not tried any of these suggested tests, etc. It is...
Forum: MIDI 01-04-2012, 03:41 PM
Replies: 3
Views: 5,043
Posted By st41p9mike
Re: PT 10 - eleven rack - akai mpk25 and midi out

So after work.... I figured it out in a few minutes......

For some reason my entire IO Setup Mappings
So I clicked on Default and all the routings came back and MPK25 works. Crystal Clear Sound...
Forum: MIDI 01-04-2012, 06:19 AM
Replies: 3
Views: 5,043
Posted By st41p9mike
Re: PT 10 - eleven rack - akai mpk25 and midi out

OK - let me clarify a little....maybe I skipped ahead too much. Yes I have a Midi track and and Aux track, yes I have a (SW) Instrument Patch, yes I understand it is only a controller and not a...
Forum: MIDI 01-04-2012, 12:06 AM
Replies: 3
Views: 5,043
Posted By st41p9mike
PT 10 - eleven rack - akai mpk25 and midi out

Hi All

Here's the issue. I have an Akai MPK25 setup into PT 10 using Eleven Rack. MPK is input with USB - not as MIDI 5pin thru 11R.

So I can see events happening in the midi and aux mix/edit...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com