Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Rockdog
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-17-2009, 11:23 AM
Replies: 4
Views: 2,787
Posted By Rockdog
Re: Click Track Volume

Yep, that was it. I turned the auto off and it worked like a champ. Thanks!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-17-2009, 10:47 AM
Replies: 4
Views: 2,787
Posted By Rockdog
Re: Click Track Volume

Ok, I managed to get the countoff click but it still goes dead when the at the starting point for recording. I did this by increasing the volume of the aux channel before pressing record/play. Any...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-17-2009, 10:37 AM
Replies: 4
Views: 2,787
Posted By Rockdog
Click Track Volume

Ok, this is frustrating. I'm just learning how to set up a click track. I went through the manual and I got the click track set up (I'm using the internal click plug-in) and selected the 'play and...
Forum: General Discussion 03-12-2009, 09:18 PM
Replies: 8
Views: 4,705
Posted By Rockdog
Re: Swapping Tracks with Forum Members??

Hey, thanks everyone. I'm checking it out. Nick, I'll send you an email via MySpace.
Forum: General Discussion 03-10-2009, 10:11 PM
Replies: 8
Views: 4,705
Posted By Rockdog
Re: Swapping Tracks with Forum Members??

Thanks for the reply Nick. I'm surprised this isn't more popular. I got the idea by seeing some YouTube videos where people filmed their individual parts of the song from various places around the...
Forum: General Discussion 03-10-2009, 09:55 AM
Replies: 8
Views: 4,705
Posted By Rockdog
Swapping Tracks with Forum Members??

Is there anywhere where forum members get together to form virtual bands or to swap tracks and stuff? I thought it would be cool to be able to send a partially completed PT session to another member...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-22-2009, 02:12 PM
Replies: 9
Views: 3,504
Posted By Rockdog
Re: Can I Connect DigiRack Through External HD?

Thanks. I did that and continued but then I got the fatal error message and it closed anyway. Maybe it's the Dell firewire controller that others have mentioned?

The more I dig into these...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-22-2009, 01:56 PM
Replies: 9
Views: 3,504
Posted By Rockdog
Re: Can I Connect DigiRack Through External HD?

Below are the system specifications for my laptop. I'm using a Maxtor OnePlus 4Touch hard drive. Also, I didn't get these error when running the laptop and Rack without the external hard drive but...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-22-2009, 01:53 PM
Replies: 9
Views: 3,504
Posted By Rockdog
Re: Can I Connect DigiRack Through External HD?

Thanks for the feedback. I feel stupid for connecting them in series. Anyway, I reconfigured to have the drive connected directly to the computer and it crashed all the same.

Firewire controller...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-22-2009, 01:16 PM
Replies: 9
Views: 3,504
Posted By Rockdog
Can I Connect DigiRack Through External HD?

Has anyone tried connecting their DigiRack002 hardware directly to the external hard drive? I only have one firewire port on my laptop, so I need to figure out another way to get both my hard drive...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-16-2009, 09:18 AM
Replies: 7
Views: 4,623
Posted By Rockdog
Re: Need Help...System Non Responsive to 'Play'/'Record'

Thanks. I can try that. However, I did not have a problem recording to the system drive on the old laptop. Hopefully this will solve it.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-15-2009, 06:19 PM
Replies: 7
Views: 4,623
Posted By Rockdog
Re: Need Help...System Non Responsive to 'Play'/'Record'

I do have a MaxtorOneTouch 4Plus hard drive but I haven't set it up until I get the basic Protools and Digi Rack to function properly. Even if I start a fresh session with one track, it won't record.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-15-2009, 06:17 PM
Replies: 7
Views: 4,623
Posted By Rockdog
Re: Need Help...System Non Responsive to 'Play'/'Record'

Thanks. I have had problems on my old computer with getting the hardware connected through the Firewire port but I think that was more a physical connectivity problem because I had to wiggle the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-15-2009, 04:28 PM
Replies: 7
Views: 4,623
Posted By Rockdog
Need Help...System Non Responsive to 'Play'/'Record'

Well, I've invested about 15 hours into trying to swap laptops with my Digi 002 Rack and still can't get it working. I had 'blue screen' problems but was able to fix that with a plug-in patch. ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-25-2009, 10:54 PM
Replies: 2
Views: 3,795
Posted By Rockdog
Re: Pressing Play or Record, Nothing Happens??

Sorry for the typo. It's a D630. It has 2GB of RAM. It has a T7500 processor (2.2GHz). It's much newer than the D400 I've been successfully running my Digirack on.

Appreciate any help I can...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-25-2009, 07:25 PM
Replies: 2
Views: 3,795
Posted By Rockdog
Pressing Play or Record, Nothing Happens??

I recently upgraded to a new Dell laptop (D600). I'm using Protools LE 6.7 and I have a Digirack 002. On my old laptop, I can play or record without a problem. I tried transfering my music files...
Forum: General Discussion 01-02-2009, 03:56 PM
Replies: 0
Views: 2,322
Posted By Rockdog
Windows XP Crashes When I Try to Boot Protools

I recently upgraded to a Dell Lattitude D630 from a D400. The D400 worked fine with Protools. However, the D630 crashes with the blue screen and 'system memory dump' error every time I try to...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com