Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Brushfire
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-25-2009, 04:35 PM
Replies: 1
Views: 3,063
Posted By Brushfire
10.4.8 (Tiger) Security Update 2009-005 (Tiger Intel) Help

I can't find any info on the DUC regarding Security Update 2009-005 and my particular system setup. Does anybody including tech support have any answers regarding qualified compatibility?

Thanks,...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-25-2009, 10:22 AM
Replies: 4
Views: 3,653
Posted By Brushfire
Re: Has Anybody Tried Antares Harmony EFX Plugin?

Thanks for insights. My first thoughts were line with Ainsley's, if I want true to form bgv's, software's not gonna cut it. Thanks for the sample Ainsley! I'm hard pressed to think of how I could...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-24-2009, 08:33 PM
Replies: 4
Views: 3,653
Posted By Brushfire
Has Anybody Tried Antares Harmony EFX Plugin?

Antares is running an intro offer of Harmony EFX through the end of November for $49. Has anybody tried running it on their HD system? What is your opinion of it?

Thanks,
BF
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-26-2007, 07:09 PM
Replies: 22
Views: 4,552
Posted By Brushfire
Re: Has anyone switched from Expansion HD to the new Magma?

I'm running a G5 dual core with HD and I was having problems. I read this thread and contacted Magma. Their message is below. My unit is only four months old and they're telling me I need the "New...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-28-2007, 01:54 PM
Replies: 1
Views: 1,970
Posted By Brushfire
Bluetooth HD Compatibility Question

My recent upgrade to HD required that I move my chassis, I/O's and G5 out of my little studio because of the fan noise. I was using a wireless mac keyboard/mouse with my previous 002 setup which...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-10-2007, 01:18 PM
Replies: 7
Views: 2,884
Posted By Brushfire
Re: Sony Oxford plugins flakey

There's some more info on this at this thread:ilok Needing Reinsertion to be Detected (http://duc.digidesign.com/favlinker.php?Cat=&Entry=53071&F_Board=UBB16&Thread=1120820&partnumber=&postmarker=) ...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-06-2007, 05:59 PM
Replies: 4
Views: 4,929
Posted By Brushfire
Re: PRE MIDI Connection Not Working

Thanks Mark, After a number of different re-configurations I thought that the PRE was properly receiving the MIDI messages and responding even though the annoying message keeps popping up. I really...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-06-2007, 12:26 PM
Replies: 4
Views: 4,929
Posted By Brushfire
PRE MIDI Connection Not Working

I need some help please.

I'm attempting to get the PRE MIDI connection with Pro Tools working. I'm using an M-Audio USB Uno Interface, setup the AMS, MIDI In/MIDI Out Ports are set to Port 1...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-05-2007, 11:43 AM
Replies: 2
Views: 2,744
Posted By Brushfire
Re: DigiTest Nor PT Will Run

Thanks Jonathan, I checked the outputs and they were set for the G5 built-in. But that led me to another possibility. I had tried to keep my PT LE on the system using the workaround suggested by...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-05-2007, 10:21 AM
Replies: 75
Views: 8,304
Posted By Brushfire
Re: \"Losing\" sends, busses and tracks

I'm new to HD and not a programmer by a long shot but I'll throw this idea out. Would it be possible for Digi to program a simple log in PT that could be called up and printed/copied and sent to you...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-03-2007, 06:54 PM
Replies: 2
Views: 2,744
Posted By Brushfire
DigiTest Nor PT Will Run

I need a little help.

I'm running a 2 GHz G5 Dual Core Mac with 2GB RAM OS 10.4.8 Separate internal audio HD 23" Mac monitor Pro Tools HD 2 Accel MassivePack Pro 4 Digidesign PRE (2) 192...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-02-2007, 06:04 PM
Replies: 2
Views: 2,537
Posted By Brushfire
Re: Newbie HD Setup

Thanks Andre! I've been reading and re-reading the manuals, triple checking my connections, etc. I'm not a real tech kinda guy, just trying to do what I have to do to make sure everything will work...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-02-2007, 02:40 PM
Replies: 2
Views: 2,537
Posted By Brushfire
Newbie HD Setup

I'm transitioning from a 002R to a used HD 2 system. My system is: 2 GHz G5 Dual Core Mac with 2GB RAM OS 10.4.8 Separate internal audio HD 23" Mac monitor Pro Tools HD 2 Accel MassivePack Pro...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-02-2007, 01:59 PM
Replies: 5
Views: 2,518
Posted By Brushfire
Re: HD and LE/M-powered on same computer

I had the same question. I'm switching over to an HD system and would like to keep my 002R as a backup after reading some of the other recent problems with HD. I tried a search on "Rails" and no...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-18-2007, 09:30 PM
Replies: 16
Views: 4,052
Posted By Brushfire
Re: Reinstalled PT 7.3.1 cs2 Still Having Crackling Issues

Ok, this tells me that the software and RAM are good.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-17-2007, 11:20 AM
Replies: 16
Views: 4,052
Posted By Brushfire
Re: Reinstalled PT 7.3.1 cs2 Still Having Crackling Issues

That got me to the answer (I think) I plugged the monitors into the main 1 & 2 outs. With no volume control even though the noise meter plugin on the track was showing -8 Db the clip light lit up on...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-16-2007, 08:53 PM
Replies: 16
Views: 4,052
Posted By Brushfire
Re: Reinstalled PT 7.3.1 cs2 Still Having Crackling Issues

Craig,
I really appreciate your help. My frustration certainly isn't aimed at you, and if it came across to you in that manner I apologize. I'm not an engineer, I'm a songwriter, and a prolific...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-16-2007, 03:10 PM
Replies: 16
Views: 4,052
Posted By Brushfire
Re: Reinstalled PT 7.3.1 cs2 Still Having Crackling Issues

I inserted the Bomb Factory BF Essential Noise Meter on a track and set it for peak. Made sure all other inserts were bypassed. Then I played a segment of the track where it distorts and it peaked...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-16-2007, 02:03 PM
Replies: 16
Views: 4,052
Posted By Brushfire
Re: Reinstalled PT 7.3.1 cs2 Still Having Crackling Issues

Thanks, I had already tried that with a track that I knew was clean. It also had crackling spots. I also opened sessions that were fine before and now they would have this crackling at certain...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-16-2007, 10:23 AM
Replies: 16
Views: 4,052
Posted By Brushfire
Re: Reinstalled PT 7.3.1 cs2 Still Having Crackling Issues

We pay thousands of dollars for our systems and I shouldn't even have to try what you suggest. I have now uninstalled and reinstalled Pro Tools three times. The last time I did a complete manual...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-14-2007, 05:05 PM
Replies: 16
Views: 4,052
Posted By Brushfire
Reinstalled PT 7.3.1 cs2 Still Having Crackling Issues

After receiving no response to a post on this issue last week, I reinstalled PT 7.3 and the cs2 update for my 002 Rack on my G5 Dual Core Mac (Mac only processors 2 GHz each) with 2GB Ram running OS...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-11-2007, 04:42 PM
Replies: 3
Views: 3,358
Posted By Brushfire
How To Turn NAP Off (What they don\'t tell you)

Ya gotta love the user friendly twidgets of Digi! But what do you expect, they haven't updated the General Troubleshooting since 2003... To turn off NAP what they DON'T tell you in the General...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-11-2007, 02:43 PM
Replies: 0
Views: 2,325
Posted By Brushfire
Help With NAP setting script

The General Troubleshooting for PT 6 & 7 recommends downloading Apple Tools CHUD and then the following script and installing it in system preferences > accounts > Login Items so that NAP is disabled...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-11-2007, 12:39 PM
Replies: 1
Views: 3,220
Posted By Brushfire
Re: Audio Input Distortion Even Under 0 Db

Additional information:

The distortion doesn't seem to be appearing in playback, so maybe it's a software issue regarding headroom of the digital audio signal while recording and monitoring?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-11-2007, 11:50 AM
Replies: 1
Views: 3,220
Posted By Brushfire
Audio Input Distortion Even Under 0 Db

I have a Digi 002 Rack, G5 dual core mac, OS 10.4.8, 2 GB RAM, PT 7.3.1 with the Pro Tools LE 7.3.1cs2 for Mac OS X update.

Yesterday while recording a miked acoustic guitar, I noticed that the...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com