Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: toronjaasesina
Forum: macOS 12-18-2010, 08:38 AM
Replies: 0
Views: 2,721
Posted By toronjaasesina
PT 9 crash with program change

Hy, I have had this problem for a long.

I use pro tools for music only, and every time I work with the midi channel change program option,,,pro tools crash....sometimes access violation followed...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-11-2010, 06:24 AM
Replies: 23
Views: 12,582
Posted By toronjaasesina
Re: Help me unmount my network drive in Workspace.

I have the same problem with net and home drives....
Could you fix it??
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-21-2010, 03:16 AM
Replies: 1
Views: 4,656
Posted By toronjaasesina
Re: Program Change crash pro tools...

This is the list of installed plugins

I am worried about it because I have a lot of work to do and any help from
Digidesign, I work just composing music for tv and cinema and spet last week...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-19-2010, 12:57 PM
Replies: 1
Views: 4,656
Posted By toronjaasesina
Program Change crash pro tools...

Hy, I have had this problem for a long.

I use pro tools for music only, and every time I work with the midi change program option,,,pro tools crash....
I have a fresh S L. installation and just a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-12-2010, 04:57 PM
Replies: 0
Views: 2,008
Posted By toronjaasesina
"Access violation" message SN 10.6.4

Hello, I have "an access violation has occurred" message when I work with midi regions, for example, (not all the time but too much for me) when I add or try to delete or just change a midi...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-06-2010, 05:18 AM
Replies: 1
Views: 1,846
Posted By toronjaasesina
Re: Playback problem

I forgot this:

I format all drivers as MAC OS PLUS (CON REGISTRO)
Perhaps this is not the best format...I am new on Mac so I`m not shure..
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-05-2010, 03:35 PM
Replies: 1
Views: 1,846
Posted By toronjaasesina
Playback problem

Hi, I have the next configuration


I have this problem, when I play and I move a something (like a plugin window, a region etc) PT became slowler, It does`t work like when the project is not...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-09-2010, 10:55 PM
Replies: 3
Views: 3,805
Posted By toronjaasesina
Re: PT 8 crash (AppHangB1)

Thanks for the advices!
I use only altiverb and vienna ensemble pro plugins, I knew that it was better not to install LOOOOTTTS of plugins, about nvidia cards, do I need to download drivers from the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-09-2010, 02:56 PM
Replies: 3
Views: 3,805
Posted By toronjaasesina
PT 8 crash (AppHangB1)

Hola!

I need find a solution to this problem:

I happends allllll the time, I think 4 or 5 times a day...
The problem is that pro tools crash and windows 7 show me this information:
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-10-2010, 03:11 AM
Replies: 9
Views: 3,260
Posted By toronjaasesina
Re: Problem when I try to Play a proyect

Shan!

Thanks, so you think perhaps is a timing memory problem???¡?
Where can I found a better configuration for my I7?
I´m ussing the 1394 on board port, (asus p6t) do you know if it is the best...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-09-2010, 01:00 PM
Replies: 9
Views: 3,260
Posted By toronjaasesina
Re: Problem when I try to Play a proyect

I have configurated windows 7 following the digitech website information.
Today works perfect, but is really common this error. I am composing the music for a film (not a short film) and I spend a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-09-2010, 12:39 PM
Replies: 9
Views: 3,260
Posted By toronjaasesina
Re: Problem when I try to Play a proyect

thanks! I didn´t know how to use that software.

I copy the information

Pablo


SiSoftware Sandra

Computer
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-09-2010, 06:33 AM
Replies: 9
Views: 3,260
Posted By toronjaasesina
Re: Problem when I try to Play a proyect

I put the Sandra report in rar file.

thanks

Pablo

http://www.hispasonic.com/comunidad/download/file.php?id=97622
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-08-2010, 05:38 PM
Replies: 9
Views: 3,260
Posted By toronjaasesina
Problem when I try to Play a proyect

hello, I have this problem when I try to play Pro tools.

access violation ocurred, unable to read location : 0x0084700c at address:
0x77a43913 in module : ntdll.dll

PT is not crash, the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-15-2010, 04:11 PM
Replies: 1
Views: 2,373
Posted By toronjaasesina
Problem with video in PT8 le

Hello, I have this problem, when I import a video to pro tools it takes a few seconds (3 or 4) to starts..is it normal????

I read carefully the manual and compresed the video to QT but it doent...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com