Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: lederhosen
Forum: Pro Tools 11 08-18-2021, 05:57 PM
Replies: 4
Views: 617
Posted By lederhosen
Re: Midi Keyboard not working

Okay, I've tried that and still not working.
Forum: Pro Tools 11 08-08-2021, 08:57 AM
Replies: 4
Views: 617
Posted By lederhosen
Re: Midi Keyboard not working

albee, I don't follow your "Default Midi Thru instrument is set to none here"?

I have never had to arm and Instrument Track for it to work, and tried that on a Midi Track, and stll nothing.
Forum: Pro Tools 11 08-02-2021, 10:57 PM
Replies: 4
Views: 617
Posted By lederhosen
Midi Keyboard not working

I have tried every vid on You Tube and can not get my keyboiard to work on an Instrument or Midi Track.

Keyboard works with any of my Libraries in stand alone. Has worked inside PT in the past,...
Forum: AAX Plug-ins 06-10-2020, 10:16 AM
Replies: 5
Views: 1,320
Posted By lederhosen
Re: East West Spaces causes DAE Error -7400

Tao, I did reach out to EW before I posted here, and they said it was a PT problem.

musicman, I have 12 Libraries from EW, and have never had a problem.
Forum: AAX Plug-ins 06-08-2020, 04:16 PM
Replies: 5
Views: 1,320
Posted By lederhosen
East West Spaces causes DAE Error -7400

Hey All.
When I load the Spaces from East West on a track, I get the DAE Error -7400. I just did a reinstall of the Spaces, and still no change.
When loading up PT I get this "This plug-in cannot...
Forum: Pro Tools 10 07-02-2018, 04:30 PM
Replies: 2
Views: 2,703
Posted By lederhosen
Dae error 7400

I keep getting this error message when trying to load QL Spaces from EW. This is a reverb plug-in. It is listed along with all of the stock reverb options when I pull them up, but just will not load....
Forum: Windows 07-27-2017, 02:01 PM
Replies: 2
Views: 2,463
Posted By lederhosen
Re: Freezing on "creating DAE objects"

All good Darryl. I trashed Sound Tap. Before this I had deleted what I thought was all NCH stuff, but apparently overlooked this one.

You just cured 3 weeks of headache. Much appreciated. ...
Forum: Windows 07-27-2017, 10:00 AM
Replies: 2
Views: 2,463
Posted By lederhosen
Freezing on "creating DAE objects"

Hey all,
Upon launch, I have been freezing on "creating DAE objects". Then I get the blue screen with the message "your pc ran into a problem and needs to restart".

Then it gives this error...
Forum: Pro Tools 10 07-27-2017, 09:46 AM
Replies: 4
Views: 3,952
Posted By lederhosen
Re: Mono/Stereo plug-in

Appreciate all the responses guys.
Forum: Pro Tools 10 05-29-2017, 08:39 AM
Replies: 4
Views: 3,952
Posted By lederhosen
Mono/Stereo plug-in

Hey all,
What is the best way to keep a mono track mono, when inserting a reverb mono/stereo plug-in? I'm noticing the track is converted to stereo when I place the plug-in on the track.

I was...
Forum: Pro Tools 10 06-20-2016, 01:32 PM
Replies: 3
Views: 2,265
Posted By lederhosen
Re: Can't import OMF files

Hey Wizzoboy, I forgot to add my specs.

PT 10
Windows 10
Forum: Pro Tools 10 06-19-2016, 03:14 PM
Replies: 3
Views: 2,265
Posted By lederhosen
Can't import OMF files

Hey Guys,
I'm trying to import an OMF file and I get the message " Cannot import because AVID Engine is not installed."

I go to the marketplace and I type in Avid Video Engine and of course...
Forum: Pro Tools 10 06-06-2016, 04:07 PM
Replies: 4
Views: 2,578
Posted By lederhosen
Re: Upgrade to 11?

Thanks for the input guys. Really appreciate it.

Cheers!
Forum: Pro Tools 10 04-03-2016, 03:40 PM
Replies: 4
Views: 2,578
Posted By lederhosen
Upgrade to 11?

Hey Guys,

Just wanted to check and make sure that if we upgrade from 10 to 11, that all of our current project files will transfer over and be recognized by 11.

Are there any precautions I...
Forum: Pro Tools 10 03-07-2016, 08:50 AM
Replies: 7
Views: 4,281
Posted By lederhosen
Re: No Signal Generator

O.k. So I have done what you both have suggested:
Checked .dpm and .aaxplugin and unused folders and still nothing.

My Spec are:
Windows 10
PT 10 and I have a free upgrade option to PT 11. ...
Forum: Pro Tools 10 03-04-2016, 06:47 AM
Replies: 7
Views: 4,281
Posted By lederhosen
Re: No Signal Generator

Thanks demodigi for stepping in. So I've added mono Master, Aux, and Audio tracks and still nothing. I even looked under Audiosuite.

Any more ideas?
Forum: Pro Tools 10 03-03-2016, 07:36 AM
Replies: 7
Views: 4,281
Posted By lederhosen
No Signal Generator

Hey Guys,
In Pro Tools 10, inside plug-ins-Other I do not have the Signal Generator listed there. Should it be there automatically, or is this a separate download?

If so, where do I get it?
...
Forum: Pro Tools 10 06-21-2015, 11:33 AM
Replies: 2
Views: 2,539
Posted By lederhosen
Re: Locating I/O Settings & 302 Surround Folder

Hey albee1952, I believe I have the non HD version. On the box is does not say HD.

I appreciate you clearing this up. I guess I'll shoot over to waves and try theirs. I hear it's pretty good.
...
Forum: Pro Tools 10 06-18-2015, 08:37 AM
Replies: 2
Views: 2,539
Posted By lederhosen
Locating I/O Settings & 302 Surround Folder

Hey Guys,
I am trying to set up 5.1 surround mixing in 10, and I can't locate the I/O Settings /302 Surround Folder. In this video at 0:14 he is importing from the I/O settings folder.

I...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com