Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 158
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: products7074740
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-09-2011, 10:59 AM
Replies: 16
Views: 6,783
Posted By products7074740
Re: PT HD 9.05 on lion annoying crash.

I also have this problem on my LE system (mbox2 into mid-2009 MBP). I would guess that it has something to do with programs that use the core audio drivers specifically opening up before pro tools. I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-08-2010, 09:31 PM
Replies: 2
Views: 3,734
Posted By products7074740
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-08-2010, 05:12 PM
Replies: 2
Views: 3,734
Posted By products7074740
Where Is Latest CS-10 Template?

I'm trying to get my MPK49 to work under the JL Cooper CS-10 legacy template. I'm using 8.0.4 and the latest template I could find (from 7.x). When I go into peripherals, the cs-10 is not an option...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-08-2010, 08:12 AM
Replies: 8
Views: 7,055
Posted By products7074740
Re: How To Get a Good Plate Reverb

it doesnt seem there is a way to get a plate sound out of any of the three AIR reverb plugins though is that correct?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-07-2010, 11:04 PM
Replies: 8
Views: 7,055
Posted By products7074740
How To Get a Good Plate Reverb

How can I get a good (decent) plate reverb using the built in plugins that came with pro tools? I'm just saying is there anyway to get any sort of plate reverb?
Forum: Tips & Tricks 07-01-2010, 10:13 AM
Replies: 2
Views: 2,889
Posted By products7074740
How Do I write drawn volumes to the track?

Im mixing my first short film and I'm trying to make some stems but first i'd like to write some volume automation i drew to the tracks so they wont be lost when i condense everything.

Also any...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-20-2010, 07:47 AM
Replies: 3
Views: 3,539
Posted By products7074740
Re: Pre/Post Roll not working!

is it possible this is a bug in 8.0.3? sometimes i open a session and the white flags are there and sometimes i open one and theyre not and command-k doesnt do anything.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-17-2010, 05:45 AM
Replies: 3
Views: 3,539
Posted By products7074740
Re: Pre/Post Roll not working!

it seems to be more of a bug.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-15-2010, 10:34 AM
Replies: 3
Views: 3,539
Posted By products7074740
Pre/Post Roll not working!

I can't get pre and post roll to work. I'm using the latest version of PT 8 with the cs updates all up to date. I have dynamic transport off, and when i check p roll on the it appears to be on but i...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-18-2010, 05:44 PM
Replies: 1
Views: 2,041
Posted By products7074740
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-18-2010, 02:19 PM
Replies: 1
Views: 2,041
Posted By products7074740
Need Assistance: CPU Overload Error

I'm using a 2.4 Ghz MBP with 4gig RAM, 10.6.2 and PT LE 8.0.3.

I've got two vocals tracks with compressors and reverb, one with a de-esser, a kontakt drum track with reverb (no notes in the lanes,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-06-2009, 07:00 PM
Replies: 12
Views: 5,205
Posted By products7074740
Re: Floating Cursor Bug

Was wondering if anyone has resolved this issue. I'm still getting it with 10.5.8 and 8.0 cs3.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-23-2009, 09:03 AM
Replies: 2
Views: 2,747
Posted By products7074740
Update on SL Qualification

Would it be possible to get an update on how testing/debugging is going and if were any closer to an estimated date? I mean it can't be that far off if the homepage says "Coming Soon!" for a month...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-15-2009, 01:12 PM
Replies: 86
Views: 26,830
Posted By products7074740
Re: Snow Leopard

are you running 8.0 or 8.0.1?

on 8.0 my issue was it would always crash the first time i opened it.

on 8.0.1 that only issue seemed to be that cursor problem.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-15-2009, 01:03 PM
Replies: 86
Views: 26,830
Posted By products7074740
Re: Snow Leopard

I do. its sort of gets skippy during playback. It did this for me on 10.6 with 8.0.1 maybe its something 10.6.1 has changed?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-15-2009, 12:31 PM
Replies: 86
Views: 26,830
Posted By products7074740
Re: Snow Leopard

bump. spacedude, are you experiencing the issue i've described?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-15-2009, 06:58 AM
Replies: 86
Views: 26,830
Posted By products7074740
Re: Snow Leopard

Is your cursor not jumpy upon playback?

I have a similar setup but havent tried 8.1 with 10.6.1 yet.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-11-2009, 10:33 AM
Replies: 86
Views: 26,830
Posted By products7074740
Re: Snow Leopard

anyone still seeing jumpy playback cursor now that 10.6.1 is out?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-11-2009, 07:20 AM
Replies: 6
Views: 3,440
Posted By products7074740
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-10-2009, 10:38 PM
Replies: 5
Views: 2,311
Posted By products7074740
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-10-2009, 10:01 PM
Replies: 6
Views: 3,440
Posted By products7074740
Re: PT 8.0.1 & Snow Leopard

did 10.6.1 resolve this issue for you?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-10-2009, 09:41 PM
Replies: 5
Views: 2,311
Posted By products7074740
Re: osx 10.6.1 same as 10.6 for pro tools 8.0.1

Are you still/were you ever getting that issue where the playback cursor doesnt scroll smoothly? like its sort of jumpy?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-10-2009, 03:01 PM
Replies: 0
Views: 2,583
Posted By products7074740
To those of you having a jumpy playback cursor in 8.0.1 with Snow Leopard

Are you still getting this in 10.6.1 that came out today?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-02-2009, 03:56 PM
Replies: 5
Views: 3,491
Posted By products7074740
Re: Can Digi comment on ETA for CS update?

that update doesn't bring out any support for snow leopard. Even if it doesnt get qualified for a few weeks, it would be nice to see an update to fix some of the bugs beforehand.

Digi?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-02-2009, 03:55 PM
Replies: 6
Views: 3,440
Posted By products7074740
Re: PT 8.0.1 & Snow Leopard

How did you revert back? full uninstall and reinstall?

Also, were you having that issue where it would freeze upon starting pro tools the first time after a restart?

I'm thinking I might do...
Showing results 1 to 25 of 158

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com