Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Playback Buffer Error... (https://duc.avid.com/showthread.php?t=212959)

Flan 01-02-2008 06:20 PM

Playback Buffer Error...
 
So I Know you guys get this specific question all the time but how the hell do I stop it... I have a separate drive and everything and adjusted the playback engine thing nothing seems to work what am I missing? Im trying to record a friend on guitar and we cant get through a whole song without this happening...

spkguitar 01-02-2008 06:35 PM

Re: Playback Buffer Error...
 
Please read these links:

Help us help you - what you need to know before posting!

and

General Troubleshooting - Pro Tools 6 & 7 Win XP

It's very difficult to suggest/recommend anything for you without the information about your system that is requested in those links.

nickdahl 01-03-2008 11:15 PM

Re: Playback Buffer Error...
 
I have occasional "buffer underflow" errors. My AMD Quad is solidly built from recommended parts (4GB, WD Raptor drives) and all I use the DAW for is Pro Tools 7.3.1cs4 LE. All third-party plugs are legit and updated.

What is a "buffer underflow?" Can't seem to figure out what one is.

Nick

sinukus 01-04-2008 10:53 AM

Re: Playback Buffer Error...
 
FYI http://en.wikipedia.org/wiki/Buffer_underrun


All times are GMT -7. The time now is 10:14 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com