Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   finding the peak of a track...automatically? (https://duc.avid.com/showthread.php?t=194502)

outoftune 04-07-2007 01:42 PM

finding the peak of a track...automatically?
 
i was wondering if there is a way to select one track and have PTLE 6.4 automatically go to the peak of that track. i know i can find it manually using the gain plugin or inspector...but that is a bit annoying.

outoftune 04-09-2007 11:44 PM

Re: finding the peak of a track...automatically?
 
anyone?


All times are GMT -7. The time now is 11:16 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com