Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Licensing & Accounts (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=143)
-   -   How to tell if a code has been activated? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=410119)

protoolsuserman 05-10-2020 08:12 AM

How to tell if a code has been activated?
 
Is it possible to check?

I have a Pro Tools HD 8 activation card from my hd native system but I dont know if it was used or not.

When I attemtped to activate it in my account it wanted me to input muy ilok user i.d. which gave me hope that its been unused.

Any thoughts would be much appreciated.

Thanks

albee1952 05-10-2020 11:07 AM

Re: How to tell if a code has been activated?
 
If you know how many licenses for HD8 that you own, go into your MyAvid Account>My Products and see how many are listed(it will show for each and every license you own and have registered). Having said that, at this point, does it much matter(I am not aware of any upgrade deals from 8)?


All times are GMT -7. The time now is 06:14 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com