Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Problems with importing tracks and disk allocation (https://duc.avid.com/showthread.php?t=259526)

peter99 11-17-2009 08:11 AM

Problems with importing tracks and disk allocation
 
I have a studio template where from I import tracks all the time because my setup (drum bass / guitars) is all miked and ready to record

if I import traqcks into another session it uses the disk allocation from template and not from the actual song I'm working on - is there a easy way to tell protools to always use the audio folder of the song when I'm importing tracks?

thx for help

pete

suicune 11-17-2009 08:21 AM

Re: Problems with importing tracks and disk allocation
 
If you put the template on a volume not set to record in the workspace it will automatically reset the record path when you import tracks (and bring up a dialog to inform you it has done so).

Alternatively if you are working in PT8 save the template as an actual template file (.ptt) and it will also automatically re-assign the record paths.

peter99 11-17-2009 08:46 AM

Re: Problems with importing tracks and disk allocation
 
Quote:

Originally Posted by suicune (Post 1498252)
If you put the template on a volume not set to record in the workspace it will automatically reset the record path when you import tracks (and bring up a dialog to inform you it has done so).

Alternatively if you are working in PT8 save the template as an actual template file (.ptt) and it will also automatically re-assign the record paths.

cool thx I'll try that

peter99 11-17-2009 08:55 AM

Re: Problems with importing tracks and disk allocation
 
WORKS! thx


All times are GMT -7. The time now is 09:45 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com