Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Artist Series (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=62)
-   -   problem whit artist control (https://duc.avid.com/showthread.php?t=321733)

ozzomorales 04-25-2012 11:37 PM

problem whit artist control
 
I have an artist control and mix artist but my computer does not recognize when I connect both to a router, not even the softwere of EuControl run-
When I connect a computer directly to my work without any problem if

Anyone have a solution to this problem? is the last update you download from the website of Avid.

My computer is a intel pentium pc with windows 7 ultimate 64 bit
audio card 56 Focusrite liquid safire and I have pro tools 10.

lberrios1962 04-30-2012 09:49 PM

Re: problem whit artist control
 
Let me see if I understand...Your EuControl works only when is connected to the computer but not the the router? If that is the problem you may have to change the IP address of the control to DHCP. To do that press and hold the "TWO PAGE" buttons at the same time and hold the power button. When it turned on you will see a block that says "Use DHCP (Obtain IP Address automatically). If the block is unchecked please click on it and click on the OK button and turn on the control and re-start the computer. If the box if already checked then you will have to check the network card in your computer. Let me know and I will give you the steps for your network card.

I have kind of the same problem before but the control wasnt working when it was connected to the computer, your case is the other way around.

Good luck


All times are GMT -7. The time now is 11:04 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com