Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   ICON & C|24 (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=24)
-   -   D Control firmware not loading (https://duc.avid.com/showthread.php?t=413700)

Davidwilson 01-19-2021 12:04 AM

D Control firmware not loading
 
Hi all

I have a d control that has an issue loading firmware for Main unit.

When opening peripherals and initiating the main and 2 fader packs it says firmware need updating. When i do this it stops half way and fails .

The only obvious issue is that the fader is not opperating on the focus channel.

Anyone know how to get around this issue?

crizdee 01-19-2021 06:45 AM

Re: D Control firmware not loading
 
Quote:

Originally Posted by Davidwilson (Post 2590684)
Hi all

I have a d control that has an issue loading firmware for Main unit.

When opening peripherals and initiating the main and 2 fader packs it says firmware need updating. When i do this it stops half way and fails .

The only obvious issue is that the fader is not opperating on the focus channel.

Anyone know how to get around this issue?




Hi,


Have you tried resetting the units back to factory firmware.


power down. hold the solo, select and mute buttons on the first fader (To the left) and turn on whilst holding those buttons.


Now when you re-establish the units in the peripherals menu it should update the firmware i think. it will load the firmware to match your version of installed Pro Tools.


When you check the firmware in the utility menu does it says whats installed? Maybe it is installing and there's another reason the fader isn't working!





Chris

Davidwilson 01-19-2021 11:38 AM

Re: D Control firmware not loading
 
Thanks i have tried this but wont work.


All times are GMT -7. The time now is 05:02 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com