Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Memory Location Marker Does NOT Update After Edit Cuts (https://duc.avid.com/showthread.php?t=199143)

wdjudd 06-09-2007 03:44 PM

Memory Location Marker Does NOT Update After Edit Cuts
 
Problem:
After I Edit Cut/Trim a time selection in a session (i.e., Cutting/removing a verse early in a session, etc,), the Memory Location Markers do NOT update their actual new time locations – the time does not shift downward to follow the new shorter length of the session – I have to go back and move all Markers manually.

Example:
Song Structure: Verse 1 (Vocal), Verse 2 (Vocal), Verse 3 (Lead Guitar), Turnaround (End)
Session (Song) length: 4:30 min
Lead Guitar Marker set at: 3:00 min

Cut/Removed the 2nd Verse between 2:00 – 3:00 min
Session (Song) length AFTER Cut: 3:30 min
Lead Guitar Marker STILL shows: 3:00 min, DID NOT UPDATE to new actual location at 2:00 min

It appears that the Markers are ONLY hard pinned to the actual time location when the Marker was created but I need them to “UPDATE” after I add/remove time to the middle of a session.

All Markers AFTER the Edit Cut section should auto-update – shift down in time to match the shorter session (song). How do I get this to work? Thank you for your assistance.

filosofem 06-09-2007 03:54 PM

Re: Memory Location Marker Does NOT Update After Edit Cuts
 
Include the Marker Ruler when making a selection.








filosofem

wdjudd 06-09-2007 05:12 PM

Re: Memory Location Marker Does NOT Update After Edit Cuts
 
Sometimes you feel like a nut . . . . PROBLEM SOLVED! THANK YOU VERY MUCH!!!


All times are GMT -7. The time now is 07:31 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com