Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Can I gang 2 MBOXes for more inputs? (https://duc.avid.com/showthread.php?t=220951)

david kowalski 05-02-2008 03:28 PM

Can I gang 2 MBOXes for more inputs?
 
PTLE 7.4 Macbook pro, PPC G5, Mbox original, Mini and Micro........




Is there a way to chain (or have PTLE recognize) 2 MBOXes?

If not, is there a third party 4 input interface that will work with protools?

Of course I willl have my Mbox connected in order to open the PTLE aplication.......

Slim Shady 05-02-2008 04:19 PM

Re: Can I gang 2 MBOXes for more inputs?
 
Quote:

Is there a way to chain (or have PTLE recognize) 2 MBOXes?

nope.

Quote:

If not, is there a third party 4 input interface that will work with protools?

Well, aside from the M-Audio stuff which only works with PT M-Powered, your options are limited to the LE interfaces.

The original Mbox can only do 2-in/2-out, the Mbox 2 can do 4-in using the S/PDIF port as the other 2 inputs (meaning you'd need a standalone preamp with a S/PDIF output to interface with it).


All times are GMT -7. The time now is 10:38 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com