Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools M-Powered (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Quick Question... (https://duc.avid.com/showthread.php?t=261304)

JohnPaul Grim 12-11-2009 04:21 PM

Quick Question...
 
okay so i just got an external hard drive for pro-tools,
im just not sure on how to get pro-tools to record to the drive :p

i pretty much went into the workspace clicked my external to say "R" for record.

then hit my internal hard drive to say "P" for playback.

is this the right way???

thanks tons!:-):-):-):-)

JohnPaul Grim 12-11-2009 06:16 PM

Re: Quick Question...
 
anyone?

Alan Z 12-11-2009 06:53 PM

Re: Quick Question...
 
Well... you record to an external drive the same way you record to any drive, your session has to be located on it and then you just do the standard record process.

Am I missing something from your question?

JohnPaul Grim 12-11-2009 07:21 PM

Re: Quick Question...
 
how do i setup it up so my pro-tools as you put it "locates my sessions" on an external hard-drive, and did they way i set it up on the workspace correct

john john 12-11-2009 07:27 PM

Re: Quick Question...
 
just move the root media folder and your pt session file to your extHD and open the session.


All times are GMT -7. The time now is 02:13 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com